OD 14. NOVEMBRA, PONEDELJKOM U 22.00

Bunar

Serija “Bunar” je drama egzistencijalizma i potraga za smislom i odgovorom zašto postojimo na ovom svetu. Glavni junak priče - profesor filozofije Radomir Pavlović (Igor Đorđević) traži upravo to - smisao. On je na vrhuncu svoje moći - dovoljno mlad u četrdesetim, a opet nedovoljno star da razume sve što će ga na tom putu snaći. Sklon svemu, a opet ničemu nije.

Foto: Promo
Foto: Promo
.

Radomir ima 45 i na početku priče on je najlepši i uspešan profesor omiljen u medijima i pisac kultne knjige - ali jedan događaj menja sve preko noći. Odlazi u svoju kuću u rodnom selu u centru Šumadije koje više nije onakvo kakvim ga on pamti.

Ima onih povrataka koji nas ne vrate sebi, nego nas još više udalje od nas samih. Nekad ih biramo, nekad nas zateknu ili nemamo izbora, a nekad nas odvedu putevima koje ne možemo ni da sagledamo. Radomirov put gledamo i pratimo - na njemu će se ukrstiti s mnogima: zatečenim, zaboravljenim, novim i nepoznatim licima, i kao i svaki susret u životu, neminovno će se promeniti. U bunaru Radomir gleda svoj odraz i traži odgovore...

Foto: Promo
Foto: Promo
.

Pored Igora Đorđevića, glume i Nataša Ninković, Zoran Cvijanović, Ljubomir Bandović, Boris Milivojević, Vesna Trivalić, Nikola Pejaković, Nenad Okanović, Denis Murić, Miodrag Dragičević, Marko Janketić, Milica Gojković, Tatjana Кecman, Dejan Tončić, Miša Obradović, Nenad Jezdić, Bogdan Diklić, Petar Zekavica, Igor Borojević, Vasilije Turčinović i mnogi drugi.

Foto: Promo
Foto: Promo
.

Idejni tvorci su tvorci Predrag Gaga Antonijević i Igor Đorđević. Đorđević je uz Natašu Drakulić radio i na scenariju ove serije, a sa Mašom Nešković delio je i rediteljsku ulogu.

Serija “Bunar” ima 11 epizoda, a na Prvoj televiziji će od ponedeljka 14. novembra od 22.00 jednom nedeljno biti emitovane po dve epizode.