Serija

Abismo de pasion

Ponor ljubavi

Intrigantna priča o ljubavi bačenoj u vrtlog mržnje i ljubomore.
01.01.2009. - 12:43h

Priča se odigrava u tradicionalnom meksičkom selu Jukatan. Avgusto Kastanjon i Estefania Buvier de Kastanjon su Elisini roditelji. Sa njima živi Karmina, Estefanijina sestra, koja ima aferu sa Rosendom Arangom, oženjenim čovekom koji ima sina. Rosendova supruga Alfonsina, sumnja da je suprug vara ali sa Estefanijom.

U međuvremenu, Estefanija pokušava da nagovori Rosenda da ostavi Karminu i vrati se svojoj porodici, ali sasvim neočekivano njih dvoje ginu u saobraćajnoj nesreći. Avgusto je zbog toga uveren da je njegov brak sa Estefanijom bio obična farsa i okreće se Karmini koju i ženi.

Rosendova udovica Alfonsina šalje svog sina Damjana na studije, kako bi ga razdvojila od Elise, jer sluti da njihovo prijateljstvo prerasta u ljubav. Nakon što diplomira, Damjan se vraća u selo Jukatan sa svojom devojkom Florensijom i njenim rođakom Paolom, koga će impresionirati Elisina lepota.

Iako zna da je njihova ljubav nemoguća, Elisa i dalje voli Damjana. Kada otkrije da Elisino srce kuca za Damjana, Avgusto joj preti da će ga ubiti ukoliko se ne uda Gaela, mladića koji je još od detinjstva zaljubljen u nju. Damjan ne želi da se odrekne ljubavi i suprotstavlja se Gaelu.

Da bi sprečio tragediju, sveštenik mladićima u zavadi otkriva da su polubraća, budući da je obojici otac Rosendo.
Da li će ljubav pobediti, ili će je spletke odvući u ambis najnižih strasti?

Produkcija: Meksiko, 2012.
Uloge: Anhelik Bojer, David Zepada, Mark Tačer, Livija Brito

Likovi

Elisa (Anhelik Bojer) - Avgustova i Estefanijina ćerka, i Karminina sestričnina. Ona je prava lepotica, koja nakon majčine smrti, nastavlja da živi sa ocem i tetkom, osećajući njihovu ogorčenost. Od malih nogu, Elisa je drugarica sa Damijanom, Gaelom i Palomom. Prijateljstvo sa Damjanom vremenom prerasta u ljubav.

Damijan (David Zepada) - Rosendov i Alfonsinin sin. Odrasta ne znajući da je njegov drug Gael, zapravo njegov polubrat. U strahu da će se Elisa i Damjan zaljubiti jedno u drugo, majka Alfonsina ga šalje u inostranstvo na školovanje. Ponovni susret sa Elisom, nakon nekoliko godina, budi snažne emocije, zbog čega će doći u sukob sa majkom i najboljim drugom Gaelom.

Gael (Mark Tačer)- Damjanov najbolji drug koji takođe ne zna da su braća. Od detinjstva je zaljubljen u Elisu i štiti od zlih jezika. Njegova ljubav je toliko jaka da je spreman da se za nju bori do kraja, protiv svih prepreka i čak i protiv Damijana.