Serija

radnim danima u 11.15

1001 noć

Setite se zašto smo ih obožavali!

 

 


Najvoljeniji ljubavni par Šeherezada (Berguzar Korel) i Onur (Halit Ergenč) ponovo na kanalu Prve! Setite se zašto smo ih obožavali!

 

 

Ponovo imamo priliku da pratimo ljubavnu priču koja je osvojila gledaoce u Srbiji i postigla rekordnu gledanost. Njihovu ljubavnu dramu pratili smo bez daha.

Sinopsis: Šeherezada je talentovan arhitekta, zaposlena u velikoj građevinskoj kompaniji čiji su vlasnici Kerim i Onur. Obojica su uspešni i poznati biznismeni ali Onur, zbog lošeg iskustva u prošlosti, potajno gaji bes i mržnju prema ženama. Ipak, veruje da je Šeherazada drugačija od ostalih žena, ona pleni lepotom, posvećena je poslu i zahvaljujući njenom talentu kompanija osvaja prestižnu nagradu na takmičenju arhitekata i dobija izuzetno važan i skup projekat u Dubaiju.
 

 

U lepu Šeherazadu je zaljubljen i Kerem, Onurov poslovni partner i najbolji prijatelj. Ta činjenica će narušiti prijateljstvo i uneti dosta tenzije u njihov odnos. Ali Šeherazadu muče mnogo veći problemi. Njen sin jedinac boluje od leukemije i da bi preživeo potrebna mu je hitna operacija koja iziskuje mnogo novca. Ona očajnički pokušava da obezbedi sredstva i jedino je njen šef, Onur spreman da pozajmi novac. I to pod jednim uslovom – da provede sa njim jednu noć.

 


Šeherazada je spremna da učini sve kako bi spasila život sinu. Pristaje na Onurovu ponudu ne govoreći mu zašto joj je novac potreban. Nakon te noći Onur postaje opsednut Šeherazadom a njihov odnos će se zakomplikovati i proći kroz najrazličite faze, od mržnje do ljubavi.

Uloge: Berguzal Korel, Halid Ergenc, Tardu Flordun
Produkcija: Turska, 2006.