Igra sudbine

Treća sezona donosi neverovatne i do sada neviđene preokrete u životima porodica Kanački i Ožegović!

 1. Nadam se dacete uskoro izbaciti ovog Zavisu, lik je toliko antipatican da coveku pripadne muka.
  (Bella, 14. maj 2022 08:24)

  # Link komentara

 2. Pozdrav za Prvu i voleo bih ako može da stavite našu omiljeni seriju i najgledaniju i vikendom nakon finala emisija Zvezde Granda i Nikad nije kasno sredinom juna. Serija zaslužuje i vikend emitovanje.
  (Milan, 24. april 2022 12:03)

  # Link komentara

 3. Fenomenalna serija. Najbolja od svih. Treća sezona je pun pogodak, još lepša i uzbudljivuja od prethodnih. Bravo Jokanoviću! Svaka čast na ovolikoj mašti i odlično napisanom scenariju. Bravo i za sve glumce, sjajni su. I sve je nekako bolje i luksuznije u ovoj sezoni. Svaka čast, hoćemo još mnogo, mnogo epizoda i sezona.
  (Dri, 13. mart 2022 23:56)

  # Link komentara

 4. Bio je loš političar a još lošiji scenarista.Deca osnovne škole bi bolje obradila zadatu temu a amaterska pozorišna sekcija iz Babušnice bi korektnije odradila posao. Bilo bi me sramota da stojim iza takvog projekta.. Gledanost nije merilo kvaliteta.
  (JA, 4. mart 2022 21:07)

  # Link komentara

 5. Serija postaje dosadna tacnije pojedini likovi kao sto su lik Luke/on je i od pocetka bio neartikulisani lik a sada je jos vise/.Drugo ako ste hteli vec da pojedine likove rastavite, onda ste mogli i lepse i zgodnije glumce i glumice da izaberete., npr. ovaj tzv maneken sto je sa Nadom neda je beznacajan i los da je to katasrofa., mogli ste uvestio nekog dobrog glumca boljeg od Strahinje pa da se bar vidi zasto se rastaje i u koga se zaljubljuje.Jedini glumac koji vredi je lik koji se mota oko Mile hahahah e takve ubacite a ne nek ko da su juce izasli iz jaslica, a to se odnosi i na glumice..Takodje se nadam da necet vise spojiti Adu i Ivana jer Ivan je teska sirovina hahhaa Niksa je pun pogodak za Adu
  (Lela, 12. februar 2022 07:56)

  # Link komentara

 6. Kako treba napisati komentar da biste ga objavili?
  Do sada sam slala nekoliko komentara, ali nema objave, verovatno zato što mi se serija ne svidja
  (Anita, 11. februar 2022 20:28)

  # Link komentara

 7. Dosadno jako dosadno
  (Gledalac, 8. februar 2022 20:55)

  # Link komentara

 8. Serija je dobra, druga sezona mi se vise dopada od prve , verujem se dace treca biti jos bolja i uzbudljivija. Nadam se da autor nece spojiti opet Adu i Ivana jer oni mi i nusa bas par vise Adi prilici Niksa bolji je glumac super izgleda ma njih dvoje su bas par a da ce "sasavu" Lilu spojiti sa Uninim ocem ahhahaha odlican glumacki tandem. Verujem dace ona antipaticna Sofija Sobarevic u vidu lastinog repa izgubiti iz serije.
  (Stela, 8. januar 2022 13:13)

  # Link komentara

 9. Najodvratniji lik u seriji mi je Sofija Sobarevic
  (beba, 3. decembar 2021 08:47)

  # Link komentara