Život priča - Daniela je, kako kaže, tražila pomoć, a Jutka protivuslugu. Sada su ona i muž spremni da isteraju stvari na čistac

Daniela Vukajlović je još jedna žena iz Brusa koja je odlučila da javno istupi protiv bivšeg predsednika opštine Milutina Jeličića Jutke.

Prijavila je Jutku tužilaštvu, prijava je odbačena. Sada je svedok u slučaju Marije Lukić, ali su ona i njen muž spremni da isteraju stvari na čistac

24.04.2019. - 09:00h

Pošto je on taj koji se za sve pita na toj teritoriji, Daniela je jednom prišla da ga pita za posao za muža, jer su bili u teškoj materijalnoj situaciji. Kako kaže, Jutka je obećao da će pomoći, ali je pomoć uslovio time da sa Danielom spava. Iako je ona to odbijala, on je uporno slao sada već njegove čuvene poruke da je volka i želka, da treba da budu zajedno.

Danielin muž je jedan od retkih muževa iz Brusa koji je odmah stao uz svoju ženu i odlučili su da zajedno stanu tome na put.

Kada su videli da je Marija Lukić istupila javno, shvatili su da Daniela nije jedina i odlučili da je podrže. Prijavili su Jutku tužilaštvu. Njihova prijava je odbačena i Daniela se na sudu samo pojavljuje kao svedok u slučaju Marije Lukić. Doživljava strašnu stigmatizaciju od okoline, od komšija i familije, ali su ona i njen muž odlučni da isteraju do kraja i da Jutka bude osuđen za svoja nedela.

Sreda, 24. april u 22:00