Život priča: Novi detalji vezani za pogibiju radnika u fabrici Milan Blagojević, bivši radnik, jedini svedok nesreće govori zašto je lažno svedočio

Prošle godine u fabrici “Milan Blagojević - Namenska” u Lučanima došlo je do eksplozije i požara u kom su poginuli Miliomir Milivojević i Milojko Ignjatović, radnici fabrike. Tada je u javnosti počelo da se priča pod kojim i kakvim uslovima u stvari radnici rade u ovoj fabrici.
09.10.2018. - 13:43h

Emisija “Život priča” je u prošloj sezoni posvetila dve epizode ovom slučaju. Pričala je porodica pokojnog Milomira, čiji je otac takođe radnik fabrike, i sin mu je izgoreo na njegove oči. Nakon tih epizoda, direktor fabrike je protiv članova porodice Milivojević podneo tužbe, uglavnom zbog onog što su rekli u ovoj emisiji.U ovoj epizodi videćete nove detalje vezane za ovaj slučaj. Detalje koji se tiču različitih izveštaja, potpuno različitih fotografija sa lica mesta, i svedočenja radnika.

Ovog puta u studiju govori i Marko Mitrović,  nekadašnji radnik fabrike i jedini svedok same nesreće, o tome kako je pritiskan da promeni iskaz.  Pogledajte ko i kako ga je pritiskao da lažno svedoči, zašto je pristao da to uradi i šta je prelomilo da izađe u javnost i sve ispriča.

Sreda, 10. oktobar u 22.00