Info

sredom u 22:00

Život priča

Emisija o ljudima i njihovim sudbinama

 

Nova sezona počinje od srede, 27. februara od 22.00.

Autorka Tanja Vojtehovski
Autorka Tanja Vojtehovskifoto: Aleksandar Krstović

 

Ekipa emisije pripremala je nove životne priče koje će dotaći sve nas. Autorka i voditeljka Tanja Vojtehovski kaže da se sa posebnom pažnjom pristupa svakoj prilči, ne samo iz pobude da sve bude novinarski tačno, već i iz saznanja da ljudi daju „svoje kucajuće srce na dlanu“.

“I u novoj sezoni nastavljamo tamo gde smo stali, da pravimo priče i beležimo sudbine sasvim običnih ljudi, čije priče su važne za sve nas kao slika društva i stvarnosti. Mnogima smo vratili nadu koju su izgubili, prikazali smo stvarnost onako kakva ona jeste, a to ćemo redoti i u ovoj sezoni, jer nema ništa vrednije od ljudskog života, kaže autorka.

 

 

O emisiji: Emisija kojoj se veruje, nastaviće da beleži pojedinačne ljudske sudbine i priče koje su priče svih nas, slika naše stvarnosti, koordinata u kojima živimo, slika našeg društva, (ne)funkcionisanja institucija.

Autorka i novinarka Tatjana Vojtehovski istražuje i donosi nove priče, hrabro i bez zadrške iznosi činjenice o temama koje su zbog svoje težine ostavljene po strani ili se o njima nije smelo govoriti. Priča sa ljudima koji su voljni da otvore dušu, ispričaju istinu, ma kakva ona bila – teška, opora, strahovita. U otvorenom razgovoru dotaći će se tema koje interesuju javnost, posebno jer o njima govore akteri i svedoci. Čućemo iskrene i otvorene priče, svedočanstva o događajima, ispričana emotivno, lično proživljena.

Tanja Vojtehovski: „Mi smo nekad poslednja nada ljudima"

 

 

 


 

Kompletne emisije pogledajte OVDE