Specijalna emisija direktno iz Niša: “Bombardovanje - 20 godina posle” u nedelju, 24. marta u 18:45

Povodom obeležavanja godišnjice bombardovanja, Prva televizija emitovaće specijalne vesti i emisiju “Bombardovanje - 20 godina posle”. Centralne vesti posvećene ovoj godišnjici emituju se u standardnom terminu od 18 časova, dok će specijalna emisija uslediti odmah posle vesti u 18.45 časova

24.03.2019. - 02:00h
Nevena Madžarević
Nevena Madžarevićfoto: Prva Tv

Iz studija Prve u Nišu sa akterima i svedocima tog perioda razgovaraćemo o okolnostima pod kojima je počeo napad na našu zemlju, sećamo se žrtava i govorimo o posledicama NATO agresije. Naši reporteri iz cele Srbije podsećaju nas na najtragičnije trenutke. Centralna državna manifestacija održava se u Nišu i specijalan gost naše emisije biće predsednik Srbije. Sa Aleksandrom Vučićem razgovaraće novinarka Prve televizije Jovana Jovančić.

“O tome koliko je bombardovanje u sećanju svakog od nas i posle 20 godina najbolje govori činjenica da se i danas kristalno jasno sećamo trenutka kada smo čuli da će napad početi kao i trenutka kada smo osetili prvu detonaciju.” rekla je Nevena Madžarević koja će razgovarati sa ljudima koji su te 1999. godine bili donosioci odluka. U emisiju će se uključivati reporteri iz mesta širom Srbije gde je bilo najviše žrtava.