SUBOTOM U 06.45

Plodovi

Popularna emisija bavi se aktuelnim poljoprivrednim temama.

Zoran Maksimović, foto: Prva TV
Zoran Maksimović, foto: Prva TV
.

Receptura, saveti, informacije, primeri dobre prakse su sastavni deo emisije, koja je uobličena perom mladog i iskusnog novinarskog tima.

“Kako da ostvarite visok prinos, dobijete ukusne i sočne plodove, pronađete računicu u proizvodnji mleka i rešite krucijalni problem plasmana robe na tržištu? Pitanja na koja mnoge emisije ne daju potpune odgovore i teme koje nisu zastupljene u onoj meri koje su potrebne našem seljaku. Nastojaćemo i dalje da utičemo na unapređenje standarda poljoprivrednih proizvođača prezentujući potencijale novih tehnologija, moderne organizacije poslovanja, kao i brojnih projekata pogodnih za male farmere. Verujem da će ova emisija i dalje biti najgledanija u svom terminu i toj oblasti, kako je bilo do sada”, kaže Zoran Maksimović, domaćin emisije.

Od ravne i rodne Vojvodine, preko brdovitih predela Šumadije i juga i istoka, do nepregledne Pešterske visoravni na zapadu raspoređeni su reporteri Prve televizije. Ovo je retka agro emisija koja zaviri u svaki kraj, zemlje seljaka, Srbije.

Sve ono što do sada niste imali priliku da čujete ili niste bili zadovoljni odgovorom, moći ćete da čujete iz više uglova na jednom mestu. Receptura, saveti, informacije, primeri dobre prakse će biti sastavni deo emisije, koji će biti uobličena perom mladog i iskusnog novinarskog tima.

Kako da ostvarite visok prinos, dobijete ukusne i sočne plodove, pronađete računicu u proizvodnji mleka i rešite krucijalni problem plasmana robe na tržištu? Pitanja na koja mnoge emisije ne daju potpune odgovore i teme koje nisu zastupljene u onoj meri koje su potrebne našem seljaku.