Info

Plodovi

Kroz najlepše predele Srbije i najzanimljivije teme o poljoprivredi i hrani vodi nas Zoran Maksimović

Zoran Maksimović
Zoran Maksimovićfoto: Prva TV

“Dolazim iz dela Srbije, koji važi za poljoprivredni kraj. Sem što sam s vremena na vreme izveštavao o aktivnostima zanimljivih poljoprivrednih gazdinstava nisam imao dodirnih tačaka sa ovom oblašću. Međutim, u tome je izazov. Projekat na kome ću raditi svakako je nešto novo, kao i teme koje ću obrađivati. Nema brige, jer iza mene stoji čitav tim profesionalaca, koji predovodi urednica Marija Đurić, a ona emisije o agraru priprema gotovo dve decenije”, kaže Maksimović.

Receptura, saveti, informacije, primeri dobre prakse ostaće sastavni deo emisije, koja je uobličena perom mladog i iskusnog novinarskog tima.

“Kako da ostvarite visok prinos, dobijete ukusne i sočne plodove, pronađete računicu u proizvodnji mleka i rešite krucijalni problem plasmana robe na tržištu? Pitanja na koja mnoge emisije ne daju potpune odgovore i teme koje nisu zastupljene u onoj meri koje su potrebne našem seljaku. Nastojaćemo i dalje da utičemo na unapređenje standarda poljoprivrednih proizvođača prezentujući potencijale novih tehnologija, moderne organizacije poslovanja, kao i brojnih projekata pogodnih za male farmere. Verujem da će ova emisija i dalje biti najgledanija u svom terminu i toj oblasti, kako je bilo do sada”, kaže on.

Od ravne i rodne Vojvodine, preko brdovitih predela Šumadije i juga i istoka, do nepregledne Pešterske visoravni na zapadu raspoređeni su reporteri Prve televizije. Ovo je retka agro emisija koja zaviri u svaki kraj, zemlje seljaka, Srbije.

Sve ono što do sada niste imali priliku da čujete ili niste bili zadovoljni odgovorom, moći ćete da čujete iz više uglova na jednom mestu. Receptura, saveti, informacije, primeri dobre prakse će biti sastavni deo emisije, koji će biti uobličena perom mladog i iskusnog novinarskog tima.

 

Kako da ostvarite visok prinos, dobijete ukusne i sočne plodove, pronađete računicu u proizvodnji mleka i rešite krucijalni problem plasmana robe na tržištu? Pitanja na koja mnoge emisije ne daju potpune odgovore i teme koje nisu zastupljene u onoj meri koje su potrebne našem seljaku.

Subotom u 7.00h!