Nećete verovati - Subota, 28. decembar - U prazničnom izdanju: Kako izgleda najveći šljivik u Srbiji

U prazničnom izdanju, u poslednjoj epizodi „Nećete verovati”, upoznaćete kako izgleda pravi srpski domaćin čija kuća broji 25 članova i poseduje najveći šljivik u Srbiji od 18 hektara. Ali red je i da se podsetimo i na naše junake o kojima smo pričali u godini na izmaku.

Gvozden Nikolić sa junakom svoje priče, foto: Foto gzs
Gvozden Nikolić sa junakom svoje priče, foto: Foto gzs
.

Šezdeset dve epizode emisije koja se svrstava u 20 najgledanijih formata na svim nacionalnim televizijama snimljene su u produkciji Glas zapadne Srbije iz Čačka.
Emisija je veoma brzo stekla milionsku publiku u zemlji i van nje zbog načina i stila koji neguje autor Gvozden Nikolić, ali i priče o jednoj lepšoj Srbiji koja postoji i koja se voli.

„Ponosam sam na našu produkciju ali i na saradnju sa Prvom srpskom televizijom, koja je priče o lepšoj strani naše otadžbine, plasirala svake subote u vaše domove ali i milionskoj publici širom sveta koji su nam se javljali iz Rusije, Amerike, Nemačke, Francuske, Engleske...Tako ćemo i nastaviti jer se pokazalo da su priče o dobrim ljudima neiscrpne. Moram da pomenem ono u šta sam duboko ubeđen i što sam često ponavljao - uvek je dobro pobeđivalo zlo”, kazao je Gvozden Nikolić autor emisije.