Nećete verovati 19. maja: Kako je sveštenik postao najomiljeniji igrač jednog fudbalskog kluba

U ovoj epizodi videćete ko je najbolji stolar u Srbiji, kako su seljaci dobili bitku sa podzemljem, ko je konstruisao prvu srpsku protivgradnu raketu i kako je sveštenik postao najomijeniji igrač FK Crnokose iz Kosjerića.

.

Emisija „Nećete verovati“ autora Gvozdena Nikolića iako se u programu Prve srpske tv emituje tek mesec i po dana svrstala se u sam vrh najgledanijih. Naime od šest epizoda, koliko je do sada emitovano, čak četiri su se po rejtingu našle u top 20 na nacionalom nivou svih tv emitera. Nema sumnje da je ovo veliki uspeh naše kuće ali i autora koji je jedini u Srbiji i van Beograda uspeo da se izbori za to mesto.

Emisija se bavi vedrijom stranom života i pravo je osveženje u tom smislu.

"Ne slažem se sa teorijom da je Srbija mračna zemlja u kojoj se pljaćka ubija i siluje. Ova zemlja prepuna je časnih pametnih i humanih ljudi. Takve predele kakve imamo ovde retko gde možete sresti i samo u Srbiji vas neće pustiti da sa kućnog praga odete gladni ili će vam ponuditi konak ako ste putnik namirrnik. Samo ovde ostaviće svoj da pripomogne da završiš tvoj posao. Ovde se ljudi iskreno raduju kada komsija ženi sina ili dobije naslednika i zaista tuguju kada neko napusti ovaj svet. Jedinstveni smo po mnogo čemu i nismo mi krivi sto razmišljamo svojom glavom. To je božija volja i siguran sam da je to dobro čak i kada grešimo. Ništa ja nisam otkrio, samo sam svojih 24 minuta ustupio običnom svetu. Zato uvek na početku emisije i kažem - ovo su vesti iz naroda Srbije koja postoji i koju svi volimo" , kaže Gvozden Nikolić, autor emisije.