Iza rešetaka NOVA SEZONA - Četvrtak, 30. mart - Više od 30 godina proveo je po zatvorima i više od 10 puta uspeo da pobegne!

Prvi sagovornik nove sezone emisije "Iza rešetaka" je Miloš Bjelivuk koji će nas odvesti u pedesete i šestdesete godine prošlog veka, u svoje posleratno detinjstvo obeleženo glađu i siromaštvom, oružjem i bombama na svakom koraku.

.

- Gladna usta naterala su ovog, tada tinejdžera, da se zaputi van granica tadašnje države - otkriva autor emisije Mašan Lekić, i u dahu nastavlja:

- A tamo, Miloš ubrzo postaje čovek za kojim će tragati pola Evrope. Čovek koji je više od 30 godina proveo po zatvorima i više od deset puta uspeo da pobegne.

Miloš Bjelivuk učestvovao u više akcija u kojima je bilo nastradalih, pljačkao je vile bogatih, zlatare i banke, ali i dolazio do novca na načine koji do sada nisu ekranizovani.

Život koji se ne može prepričati za veče ili u jednom tekstu, život za filmsko platno - pogledajte u emisiji "Iza rešetaka" koja je na programu Prve televizije u četvrtak, 30. marta u 21 sat!