Iza rešetaka 2. DEO - Četvrtak, 31. mart - Priča zatvorenika koji je osetio užas tajlandskog zatvora, do sada viđenog samo na filmu

Ovog četvrtka sledi nastavak priče bivšeg zatvorenika sa Tajlanda!

Foto: Prva TV
Foto: Prva TV
.

Nova sezona emisije "Iza rešetaka", autora i voditelja Mašana Lekića počela je prošlog četvrtka, 24. marta, na Prvoj televiziji od 22h. Serijal je otvoren pričom sa Tajlanda, koji mnogobrojni turisti opisuju kao raj za odmor i uživanje ali niko ni ne sluti kakav zatvor ta Kraljevina krije. Nalazi se na ostrvu Puket, a takav pakao u Evropi nemoguće je i zamisliti. Lekićev sagovornik proveo je osam godina u užasu tajlandskog zatvora koji je do sada viđen samo na filmu.

Za emisiju “Iza rešetaka” otvorio je dušu i ispričao krajnosti svog života, od luksuza na najvišem mogućem nivou do pakla koji nije mogao ni da zamisli. Zaradjivao je na desetine hiljada evra na Tajlandu, što je ekvivalentno sedmocifrenoj plati u Evropi. Raskoš, bogatstvo, lepe devojke, kuća na moru, motori… sve to zamenio je ćelijom u kojoj mu je jastuk bio plastična flaša, a cimeri stotine Tajlanđana.