Exploziv 7. februara: Zašto su socijalni radnici oduzeli bebu majci?

Selo Velika Ivanča kod Mladenovca za koje smo svi čuli posle masakra 2013. godine, sada je poprište jedne porodične tragedije. Jedna majka ostala je bez sina, a baba i deda bez unuka Nikole. Zašto su socijalni radnici oduzeli bebu Gorici Milojković i možemo li i mi pomoći da se dete vrati porodici, saznaćete u našoj narednoj priči.

.

Ukoliko želite da pomognete porodici Milojković iz Velike Ivanče kontaktirajte redakciju Exploziva na exploziv@prva.rs ili na 011 209 1000.

Pogledajte i sledeće priče:

- Ponekad život iznenada krene u nepoznatom pravcu. Bez tvog učešća, krivice ili zasluge. Tako je jedan Novica iz Bojnika sa 18 godina postao vojnik. Sa isto toliko godina postao je ratni vojni invalid sa ordenom heroja. 20 godina kasnije postao je i zatvorenik jer nije imao novca da plati kaznu zato što je Krenuo autom da odveze bolesno dete u bolnicu. Nije imao vozačku dozvolu. A za dozvolu nikada nije mogao da polaže jer je u odbranu države položio oko i zdravlje. I tako je bilo sve do sada​.

- Jedna od najprestižnijih titula na svetu nedavno je pripala njoj. A sve što je tome prethodilo je puno odricanja, i puno ulaganja. Naročito u mišiće.