Exploziv – praznična izdanja, radnim danima u 18.30h

U novom terminu, odmah posle Vesti, 1. janura u EXplozivu ćete saznati da i mi kandidata za trku imamo. Dok se vekovima lome koplja odakle je Deda Mraz, sa Severnog pola, iz Laponije, sa Aljaske, iz Sibira, mi smo jednog pronašli u Vršcu. Da li je Deda Mraz Srbin, ima li Deda Mrazicu, živi li u vili sa vilenjacima?

.

U prazničnoj emisiji čeka vas i jedna slavljenička priča. Vera i Jovan, iz Šapca, ispunili su svoj pedesetogodišnji san. Iako su se zaljubili na prvi pogled, nisu bili u mogućnosti da naprave svadbu. Dana kada su obeležili pet decenija braka, napravili su pravu svadbu na kojoj su glavni gosti bili njihova deca i unučići!

Prve nedelje janura programski je prilagođena, tako da ćete u EXplozivu gledati divne životne priče i reportaže. Saznaćete kako je jedna majka, da bi izlečila decu, koja boluju od satme, spakovala kofere i preselila porodicu na selo, zašto se jedan otac sa dva sila iz Los Anđelesa preselio u Topolu, zašto je Stanko iz Beograda, kada je gledao našu priču o porodici iz Niša, odlučio da joj kupi stan.