Sve u svemu - Subota, 11. decembar - Danica Maksimović otvoreno o svojim godinama, provokativnim fotografijima, pobedi nad porokom

U četvrtoj epizodi emisije "Sve u svemu", voditeljka Marija Kilibarda će otvoreno razgovarati sa jednom od naših najpopularnijih glumica Danicom Maksimović. Otkriće nam zbog čega su za nju godine samo broj i kako reaguje na to što mediji ne prestaju da pišu o njenim provokativnim fotografijama. Iskreno će govoriti i o pobedi nad svojim najvećim porokom. Gošća u kuhinji će spremati obrok salatu sa pečurkama po Daničinom ukusu, koja je idealan predlog za period velikog posta.

.

U rubrici "Kako ćemo, lako ćemo", govorimo o ukrasnim biljkama za koje se veruje da privlače uspeh i novac. Pokazaćemo vam koje su to biljke, kako da ih održavate i u kojim prilikama mogu biti sjajan poklon. Izmedju redova razgovaramo sa piscem dela "Komunikator - gladijator" Markom Stojanovićem. On će nam pokazati koliko neverbalna komunikacija može da govori o sagovorniku. Mali reporter Lav nas vodi u muzej čokolade, a učesnica Prave mere, Marija se našla pred novim izazovom.