Recept za ljubav - Ponedeljak, 18. septembar - Posle ljubavnog brodoloma, Firat upoznaje prelepu Naz

Firat je kebabdžija iz Gaziantepa. Radi sa tetkom i prijateljima u svom restoranu u skromnom naselju Istanbula. Firatov prelepi svet se preokreće kada ga verenica ostavi na venčanju. Firat, zaslepljen besom, na ivici je ludila. Pokušava da pronađe odgovor zašto mu je to učinila verenica.

Foto: Prva TV Printscreen
Foto: Prva TV Printscreen
.

Odjednom se pojavljuje ime – Tajlan Gunebakan, kog svi zovu "Doktor za ljubav”. Miljenik TV ekrana, poznata ličnost moderne generacije – trener ličnog rasta, sada postaje Firatov zakleti neprijatelj. Firat se neće smiriti dok ga ne nauči lekciji.

Iako Firat ne voli da se igra sa osećanjima žena, “Doktor za ljubav" mu nije ostavio drugu šansu. Prema Firatovom planu, on mora pronaći doktorovu voljenu – Naz. Naz Sojler je kćerka iz poznate istanbulske porodice, koja je otvorila novi francuski restoran. A ovaj restoran je najpogodnija adresa za Firata.

Talentovani kuvar Firat, koji je nekada voleo francusku kuhinju, konačno će se spojiti sa svetom koji mu je jako nedostajao i upoznaće lepu Naz. Ali sa Naz neće ići tako lako. Naz Sojler je prava čelična dama, sa principima i pravilima.

Hoće li Firat "srušiti" visoke zidove koje je oko sebe podigla Naz? Šta će učiniti “Doktor za ljubav” kada sazna da se Firat približio njegovog voljenoj? Da li će Naz, koja važi za pametnu ženu, shvatiti ko je zapravo Firat i da li će njegova igra biti otkrivena na samom početku?