Nikad nije kasno - Nedelja, 4. decembar - Veteran podbacio, glumica ga ŽESTOKO KRITIKOVALA: Ovo mi se ništa ne sviđa, promašili ste...

I ove nedelje u takmičenju pevača veterana "Nikad nije kasno“ očekuje vas puno dobre muzike, pozitvne energije i najbolje zabave u regionu.

Foto: Promo Grand / Z.K.Munja
Foto: Promo Grand / Z.K.Munja
.

Publici i stručnom žiriju predstaviće se šest maestralnih takmičara koji će dati sve od sebe da iskoriste svoju šansu i pokažu raskošan talenat na velikoj muzičkoj sceni.

Pored premijera Saše Miloševića Mareta, sudijske stolice će ove nedelje zauzeti glumica Jelena Gavrilović i pevač Dragan Kojić Keba.

Veterani su dali sve od sebe da pokažu svoj talenat, a jedan nastup je ostavio posebno jak utisak na glumicu koja je za takmičarku imala i jedno neobično pitanje.

"Ja nisam u životu čula da neko ovako peva, želim Vam zaista mnogo sreće i želim da Vas pitam da li želite da pevate na mojoj svadbi", rekla je Jelena, a Keba je u drugom takmičaru prepoznao glas velikana naše muzike, pa mu je poručio:

"Đorđe Balašević, Dragan Stojnić, Šarlas Aznavur, sve sam to čuo u Vašem glasu, svaka čast".

Postoje i oni kandidati koje trema omete da se pokažu u najboljem mogućem svetlu, pa je tako članica žirija Jelena Gavrilović imala zamerku koju je otvoreno rekla veteranu.

"Omere, ja moram da vam kažem da se meni ovo ništa ne sviđa. Mislim da ste potpuno promašili pesmu večeras, da ovo uopšte niste vi", prokomentarisala je glumica.

Ovo je samo jedan mali deo onoga što vas čeka u nedelju od 21h na Prvoj televiziji u 11. emisiiji osme sezone ovog poznatog takmičenja, a delić atmosfere možete pogledati u nastavku: