Nikad nije kasno - Nedelja, 29. maj - Iznenađenjima nikad kraja: Zbog jednog takmičara žene poludele, pa IZLETELE NA SCENU

Peti krug emisije ''Nikad nije kasno'' zahuhtava se i ove nedelje od 21 h. U pomoć predsedniku žirija Saši Miloševiću Maretu uskočiće sjajni Tijana Dapčević i Željko Samardžić, kako bi udruženim snagama odabrali još jednu turu polufinalista.

Foto: Promo Grand / Z.K.Munja
Foto: Promo Grand / Z.K.Munja
.

A da im ni malo neće biti lako govori činjenica da će se ispred njih predstaviti osam odličnih vokala i još boljih performera.

"Znači sve je savršeno! Imate prirodan autotjun u glasu", oduševljeno je rekla Tijana jednom od takmičara dok je Samardžić dodao:

" Vi ste formiran pevač, tu nema šta".

Ali, dobrom pevaču na crtu će stati i najveći šamer ove sezone Tomislav Filipović Čičak, zbog čijeg nastupa će čitavo Žikino odeljenje pohitati na scenu da zaigra.

"Znači uvek nas iznenadi, a sad je fazonu i da se slika", prokomentarisala je Tijana Čička okruženog ženama koje su fotografisale selfije sa njim.

Ipak, biće i onih čiji manji kiksevi neće proći nezapaženo, ali će od autora emisije Žike Jakšića dobiti koristan savet.

"Bolje da si popio dve rakije pre nego što si izašao, da vidiš kako bi zaboravio i na Mareta i na orkestar", našalio se Jakšić.

Ili je bio ozbiljan? Ostaje da saznemo ove nedelje u 21 čas!