Nikad nije kasno - Nedelja, 19. jun - EKSPLOZIJA! Zorica Brunclik na MUKAMA: Ja sam u teškom problemu

Ove nedelje, u drugoj polufinalnoj emisiji "Nikad nije kasno" očekuje nas rolerkoster emocija uz talentovane vaterane koje će ocenjivati žiri u sastavu Saša Milošević Mare, Zorica Brunclik i nakon dužeg vremena, Bora Đorđević.

Foto: Promo Grand / Z.K.Munja
Foto: Promo Grand / Z.K.Munja
.

Na korak od zvezda biće čak devet veterana, a samo najboljima poći će za rukom da se približi ostvarenje svojih snova i plasira se u veliko finale. Da kandidatima, a ni žiriju neće biti lako svedoči i to što je jedan od njih hteo, figurativno rečeno, da esklodira na sceni.

"Jeste li zadovoljni?", pitala je Zorica takmičara, a nakon što je potvrdio, tvrdeći da će eksplodirati od zadovoljstva, i članica žirija je kroz osmeh odgovorila: "I mi smo!"

Bora Čorba nije mogao da ostane imun na neverovatne životne priče polufinalista, kao i na njihov talenat, a jedan od njih ga je toliko fascnirao da mu je bilo čudno kako ga Goran Bregović nije pronašao.

"Moram da kažem da je oduvao, ne znam šta Bregović čeka", rekao je iznenađeno Bora nakon fenomenalnog nastupa jednog rokera.

Da žiriju neće biti ni malo lako govori i to što je Zorka htela da prekrši propozicije takmičenja, prenosi grand.online.

"Što kaže Bora na početku emisije, težak posao, ja sam već u problemu teškom", priznala je Zorica, pa pitala Jakšića:

"Je l' mogu ja samo da slušam, a da ne glasam, Žiko?"

Ipak, propozicije takmičenja su takve da krajnju odluku donosi žiri i to glasanjem, pa je logično da što Jakšić u polufunalu nije mogao da napravi presedan.

Pogledajte delić sjajne najave drugog polufinala.