Nikad nije kasno FINALE - Nedelja, 23. jun u 21h - Za laskavu titutulu najboljeg pevača među veteranima takmičiće se 12 finalista!

U nedelju, 23. juna u 21 čas očekuje nas veliko finale talent šoua „Nikad nije kasno“ na Prvoj televiziji. Veče će obeležiti spektakularni nastupi 12 finalista, a ko će poneti tutulu pobednika odlučiće stručni žiri, zatim publika svojim SMS glasovima, kao i Fejsbuk glasači.

foto: Promo
foto: Promo
.

Za laskavu titutulu najboljeg pevača među veteranima takmičiće se 12 finalista – Milenko Pavlović Miler, Milica Vojinović, Bejhan Ramov, Mirjana Sretenović, Paja Srdanov, Lenče Kukić, Sabahudin Šabanović Dino, Miroslava Beba Blagojević, Saša Dedić Piksi, Jasmin Heinz, Biljana Anđelković i Danijela Stanković Kostić.

Pored predsednika Saše Miloševića Mareta, stručni član žirija biće Dragana Mirković, Aco Pejović i Lepa Brena. Žiri će glasati po starom evrovizijskom sistemu a tokom finala, putem telefonskog uključenja, glasaće i glumci, pevači i kompozitori.koji su tokom četvrte sezone bili deo popularnog talent šoua.

Pobeda je nikad izvesnija, žestoke primene su u punom jeku, a veterani će sigurno dati sve od sebe da publika i žiri glasaju baš za njih. A koja tri takmičara će postati zvezde u poznim godinama, saznaćemo u spektaklularnom finalu koje će se u nedelju uživo emitovati na Prvoj televiziji.

Finalisti su izvukli loptice sa brojevima iz činije, a u nastavku teksta pogledajte pod kojim redosledom nastupaju u velikom finalu.

1. Biljana Anđelković

2. Sabahudin Šabanović Dino

3. Miroslava Blagojević Beba

4. Paja Srdanov

5. Milica Vojinović

6. Bejhan Ramov

7. Mirjana Sretenović

8. Milenko Pavlović Miler

9. Danijela Stanković Kostić

10. Saša Dedić Piksi

11. Lenče Kukić

12. Jasmin Heinz