Lično, nezvanično - Nedelja, 8. decembar - Siniša Mali i Aleksandar Šapić

Nakon prošlonedeljnog uspešnog starta i priče o srpskom fudbaleru u dresu Reala Luki Joviću, u drugoj epizodi nove emisije Prve televizije “Lično nezvanično” gledoce očekuju još dve sjajne priče. U nedelju od 18.50h videćete kako izgleda svakodnevica ministra finansija Siniše Malog i predsednika opštine Novi Beograd Aleksandra Šapića. Pored toga što trenutno dele političku scenu, i ljubav prema sportu je nešto što spaja dvojicu ovonedeljnih sagovornika Filipa Čukanovića.

Sa Sinišom Malim, foto: Prva Tv/PrtScr
Sa Sinišom Malim, foto: Prva Tv/PrtScr
.

Poznato je da Siniša Mali trči maraton, ali ne i kako se priprema za ovaj poduhvat. Ekipa Pre zavirila je u gimnastičku salu gde političar redovno vežba, a ovaj put društvo mu je pravio sin. Tako ćete prvi put imati prilku da čujete šta o svom poznatom ocu kažu deca.

Sa Aleksandrom Šapićem, foto: Prva Tv/PrtScr
Sa Aleksandrom Šapićem, foto: Prva Tv/PrtScr
.

U drugom delu emisije pogledajte kako izgleda povratak u bazen nekadašnjeg vaterpolo reprezentativaca Aleksandra Šapića, i to sa još jednom vaterpolo legendom, Vladimirom Vujasinovićem.

Autor I novinar Filip Čukanović prati živote poznatih ličnosti kada se kamere ugase, pa ćete tako imati priliku da svake nedelje u 18.50h vidite kako izgleda svakodnevica glumaca, sportista, pevača, političara. Produkcija je na najvišem nivou, a tim se pridržava svetskih standarda. “Želja nam je da predstavimo sve ono što ne možete da vidite na malim ekranima. Nezvanični ugao ličnosti koje volite”, kaže Čukanović.