Jutro - Utorak, 29. decembar - Da li porodice zatvorenika treba da se brinu za to koliko su oni izloženi koroni?

U novom Jutru gledaćete:

Da li porodice zatvorenika treba da se brinu za to koliko su oni izloženi koroni i imaju li dobre uslove za lečenje?, foto: Depositphotos/ElenaHelade
Da li porodice zatvorenika treba da se brinu za to koliko su oni izloženi koroni i imaju li dobre uslove za lečenje?, foto: Depositphotos/ElenaHelade
.

1. Slikarka Marija Aleksić biće gošća u studiju od početka do kraja emisije.

2. ČOVEČE, NE LJUTI SE
Policija kod Kraljeva u putničkom vozilu otkrila više stotina preparata za potenciju bez prateće dokumentacije. Koliko je opasna upotreba ovakvih sredstava i šta sve mogu biti posledice? To su neka od pitanja za urologa dr Aleksandra Miloševića.
((POTENCIJALNO OPASNI))

3. PRELISTAVANJE
Zašto misli da je u toku iživljavanje Kriznog štaba nad privredom, zašto je napisao da nema dilemu da će SNS izgubiti naredne izbore, zašto traži da RTS bude ili Javni servis ili državna televizija i šta kao čovek iz medija misli o stranju u medijima, ali i srpskoj političkoj sceni pitaćemo poslanika Srpske napredne stranke stranke Vladimira Đukanovića. Ali i šta ga je to oduševilo kod Novaka Đokovića, pa je rekao da će početi da gleda tenis.
((ĐUKA - SLOBODNI STRELAC?))

4. SVI PRIČAJU O...
Da li porodice zatvorenika treba da se brinu za to koliko su oni izloženi koroni i imaju li dobre uslove za lečenje? O tome razgovaramo sa dr Dragoljubom Paunovićem, upravnikom Specijalne zatvorske bolnice u Beogradu.
((KORONA IZA REŠETAKA))

5. U FOKUSU
Kako pronaći pravu meru za uvodjenje novih mera? Oko čega se najviše ne slažu, a oko čega se lako slože medicinski i ovaj drugi deo kriznog štaba? Ko pre popusti?
Naš gost je epidemiolog i član kriznog štaba Branislav Tiodorović.
((ŠTA JE PRAVA MERA?))

6. AKTUELNO
Kako je Srbija završila ovu poljoprivrednu godinu i kakvi su planovi za nerednu? Zašto smatra da je vinarstvo i vinogradarstvo perspektivan posao? Hoće li i koliko i sledeće godine biti subvencija za poljoprivrednike? Razgovaraćemo sa ministrom poljoprivrede Branislavom Nedimovićem.
((DA POŽELIŠ DA KUPIŠ TRAKTOR, PA NA NJIVU))

7. UNIVERZITETSKE IGRE
Koliko će biti uloženo u hale i terene u Beogradu i kako teku ostale pripreme za Evropske univerzitetske igre naredne godine kazaće nam njihov direktor Predrag Jušković.
((ISPITNI ROK ZA SPORTSKE VEŠTINE))

8. ZABAVA
Gde će provesti najluđu noć, i šta peva ovih dana reći će nam Indi. Ona je naša gošća.
((PA GDE ŽURIŠ...))

9. ZABAVA
"Krune bih se odrekla", pevala je. Tražila je i naslednicu. Ali, i dalje je neprikosnovena kraljica narodne muzike. Dolazi nam Lepa Lukić.
((PRVI GLAS SRBIJE NA PRVOJ))​