Jutro - Utorak, 22. mart - Da li će nemačka automobilska industrija stati sa proizvodnjom zbog nedostatka sirovina iz Rusije?

U najnovijem izdanju emisije, gledaćete:

Foto: Prva TV
Foto: Prva TV
.

ČOVEČE, NE LJUTI SE
Boing 737 sa više od 130 putnika i članova posade pao u Kini. Zašto se ovom tipu aviona ponovo događa katastrofalna nesreća? O tome razgovaramo sa urednikom portala Tango siks Petrom Vojinovićem.
((NOVA KATASTROFA BOINGA))

U PRODAJI
Kako je moguće da su se u prodavnici našli štapići sa susamom koji su proizvedeni sledećeg četvrtka. To će nam objasniti Dejan Gavrilović, iz Udruženja za zaštitu potrošača.
((ŠTAPIĆI SA SUSAMOM PROIZVEDENI PREKOSUTRA?))

PRELISTAVANJE
Kurti zabranjuje kosmetskim Srbima da glasaju na aprilskim izborima, Savet za nacionalnu bezbednost raspravljaće o tome danas, na godišnjicu propasti pregovora o Rambujeu. Šta se u Rambujeu dešavalo iza kulisa otkriće nam članica našeg pregovaračkog tima Guljbehar Šabović a gost Jutra biće i Dušan Janjić iz Foruma za etničke odnose.
((KURTI OPET "SPUŠTA RAMPU"))

AKTUELNO
Da li će nemačka automobilska industrija stati sa proizvodnjom? Nedostaju im kablovi, nikl, aluminijum, paladijum…. odnosno sve sirovine čiji je najveći proizvođač Rusija. Koje su još grane industrije ugrožene? To će nam reći Slobodan Marjanović iz Srpske asocijacije uvoznika vozila I delova i profesor s Ekonomskog fakulteta Ljubodrag Savić.
((HOĆE LI NEMAČKA AUTOMOBILSKA INDUSTRIJA STATI SA PROIZVODNJOM?))

IZBORI 2022.
Ako zbog ukrajinske krize ne bude ruskog gasa, da li bi prihvatila veću upotrebu uglja ili bi insistirala na ekološkim gorivima? Može li ostvariti svoju želju za što bržim ulaskom Srbije u Evropsku uniju a da ne zavede sankcije Rusiji? Kako bi menjala zakone o radu i zdravstvu? to su neka od pitanja za predsedničku kandidatkinju koalicije "Moramo" Biljanu Stojković.
((EKOLOGIJA ILI ENERGETSKA BEZBEDNOST))

ZABAVA
Za kraj nam dolazi glumica Sonja Kolačarić. Pričamo o filmu Ključ.
(("KLJUČ" ZA DOBAR FILM))​