Jutro - Subota, 27.novembar - Novi soj korone stigao je u Evropu! Da li nam preti novi talas, najjači do sada?

Novi soj korone stigao je u Evropu! Naučnici upozoravaju da ima ogroman broj mutacija i da će biti još opasniji od delta soja. Da li nam sledi novi talas, najjači do sada? Hoće li mutirani virus napadati više decu i mlade? Odgovore na ova pitanja daće prof. dr Eleonora Gvozdenović.

Foto: Prva Tv
Foto: Prva Tv
.

PRELISTAVANJE

Da li će biti smena u predsedništvu i glavnom odboru SNS-a na današnjoj skupštini te stranke, uoči izbora u aprilu? Ako korona obara cenu nafte, može li sniziti i cenu gasa do proleća, kad ćemo s Rusijom opet pregovarati o tome koliko će nas on koštati? To su pitanja za novinarku Jelicu Putniković i analitičara Dejana Miletića.

((ŠTA ĆE BITI NA PROLEĆE?))

TEMA JUTRA

Sutra počinje četrdesetodnevni Božićni post. Koja je simbolika posta? Ako neko posti zbog formalizma ili samo da bi ga ljudi videli da li je to greh? O svim pravilima za vreme posta razgovaraćemo sa verskim analitičarem Draškom Đenovićem

((SUTRA POČINJE BOŽIĆNI POST))

NOVI SOJ KORONE

Novi soj korone stigao je u Evropu! Naučnici upozoravaju da ima ogroman broj mutacija i da će biti još opasniji od delta soja. Da li nam sledi novi talas, najjači do sada? Hoće li mutirani virus napadati više decu i mlade?
Ovo su samo neka od pitanja za prof. dr Eleonoru Gvozdenović.

((HITAN SASTANAK SZO!))

AKTUELNO

Nakon objavljivanja snimka na kome se vidi žena koja udara decu, Osnovni sud imenovao oca za vršenje roditeljskog prava. Kako će proces dalje teći i da li je zakazao centar za Socijalni rad? Gosti jutra branioci majke i oca i nekadašnji savetnik ministra za socijalna pitanja Dragan Vulević.

((SLUČAJ PORODIČNOG NASILJA U LESKOVCU))

SVI PRIČAJU O...

Veće plate, kao i brže i lakše dobijanje posla za stalno u armiji Srbije - to se nudi onima koji dobrovoljni vojni rok služe pod oružjem. Kako to izgleda i ko se sve može prijaviti?

((VEĆA PRIMANJA U VOJSCI))

ZABAVA

Za kraj nam dolazi Indira Aradinović Indy i pevaće nam uživo.

((A GDE ŽURIŠ...))