Jutro - Sreda, 19. januar - Koliko treba trpeti glavobolju pre nego što popijemo lek?

U najnovijem izdanju emisije, gledaćete:

.

ČOVEČE, NE LJUTI SE

Koliko treba trpeti glavobolju pre nego što popijemo lek? Da li je tačno da se migrena češće javlja kod natprosečno inteligentnih ljudi? Da li orgazmične glavobolje imaju samo žene? Ovo su samo neka od pitanja za predsednika društva neurologa Srbije dr ranka Raičevića.
((KOJI NARODNI LEK MOŽE DA POMOGNE?))

PAO KROV NA PIJACI

Ko je odgovoran za pad krova na pijaci "Stari Merkator"? U kakvom su stanju povređene osobe i kolika je materijalna šteta? Gost jutra gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić.
((ODGOVORNOST?))

PRELISTAVANJE
Poruke iz Prištine da na teritoriji Kosova i Metohije više neće biti moguće održavanje izbora. Zašto međunarodna zajednica na to ćuti, a Brisel hvali rezultate referenduma bez osvrtanaj na poteze Kurtija? Štampu prelistavamo sa Bojanom Bilbijom urednikom u dnevnom listu Politika i Borislavom Miljanovićem marketinškim stručnjakom.
((ZAŠTO BRISEL ĆUTI PRIŠTINI?))

AKTUELNO
Gužve na naplatnoj rampi kod Čačka više neće biti. Ali od 10. februara, ako taj rok bude ispoštovan. Zašto prethodni nije? To je samo jedno od lakših pitanja za našeg gosta, direktor Puteva Srbije Zorana Drobnjaka. Pitaćemo ga i kada počinje rušenje starog, a kada izgradnja novog Pančevačkog mosta, da li će ove godine poskupeti putarine i zašto ima rok, a nema rokovnik?
((NA DOBROM PUTU))

SVI PRIČAJU O....
Sve do trećeg februara nalazimo se u polju retrogradnog merkura. Kako će ovaj period uticati na nas, da li su svađe neizbežne ali i da li je uticao i na dešavanja u Australiji, to će nam reći astrolog Bosiljka Veselinović.
((RETROGRADNI MERKUR))