Jutro - Sreda, 16. mart - Da li će Bugarska odseći Srbiju od ruskog gasa?

U najnovijem izdanju emisije, gledaćete:

.

ČOVEČE, NE LJUTI SE
Dve godine od uvođenja vanrednog stanja u Srbiji. Tada se činilo kao da je sve stalo. Brojne privredne grane doživele su udarac, pre svega turizam. Države i dalje imaju mere za ulazak u zemlju. Grčka ih je popustila. Šta tačno?
((GODIŠNJICA ZAKLJUČAVANJA))

U FOKUSU
Treća dojava o bombi u avionu na letu Beograd-Moskva. Poslednje informacije u vezi sa istragom reći će nam urednik portala Kurir Mladen Radulović.
((LAŽNE DOJAVE O BOMBI))

PRELISTAVANJE
Da li će Bugarska odseći Srbiju od ruskog gasa? Koliko će novi paket sankcija Rusiji poljuljati ekonomiju cele Evrope? To će nam reći bivši diplomata Srećko Đukić i politički analitičar iz Bugarske Vladimir Vladimirov.
((RAMPA ZA RUSKI GAS?))

AKTUELNO
Manje od dvadeset dana do izbora u Srbiji. Kandiat za gradonačelnika koalicije "Moramo" Dobrica Veselinović govoriće kakve bi promene napravio ako bude na čelu grada.
((KANDIDAT KOALICIJE "MORAMO"))

SVI PRIČAJU O...
U Španiji prazni rafovi brašna i suncokretovog ulja. Da li se primećuje navala na još neke proizvode i kakva je generalno situacija. Direktno iz Španije o ovome će govoriti Vlada Stošić bivši fudbaler
((ŠPANCI OPUSTOŠILI RAFOVE))

ZABAVA
Poznata televizijska voditeljka hoće muža a oko je bacila na - Miloša Bikovića. To je zaplet novog filmskog hita naše, pa i ruske glumačke zvezde. Sve o tome otkriće nam on sam - gost Jutra na Prvoj je Miloš Biković.
((POKVAREN PLAN ZA VENČANJE))