Jutro - Ponedeljak, 24. avgust - Od danas ponovo rade pozorišta i bioskopi: Da li se i šta menja u radu kafića i splavova?

Dobro jutro Srbijo! U današnjoj emisiji gledaćete:

Da li se i šta menja kada je reč o radnom vremenu kafića, splavova i ostalih ugostiteljskih objekata, foto: Depositphotos/mavoimages
Da li se i šta menja kada je reč o radnom vremenu kafića, splavova i ostalih ugostiteljskih objekata, foto: Depositphotos/mavoimages
.

U FOKUSU
1. Dve vesti šokirale su Srbiju u samo jednom danu – majka podvodila maloletnu ćerku, očuh obljubio pastorku. Šta je adekvatna kazna za počinioce ovakvih krivičnih dela i zašto porodice uglavnom ćute o pedofiliji? To pitamo Mladena Radulovića, urednika portala kurir.rs.
MONSTRUOZNO

PRELISTAVANJE
2. Hoće li Tramp staviti na sto sporazum o Kosovu? Deo dosadašnjih ministara ostaje u vladi ali preuzima druge resore. Ekonomija razbija politički pritisak. Novi udar korone stiže sa mora. To su neke od udarnih priča u današnjim novinama koje komentarišemo sa Dejanom Vukom Stankovićem.
NASLOVNE STRANE

SPORT
3. Fudbaleri Bajerna iz Minhena su šampioni Evrope šesti put u istoriji kluba. Prvak Nemačke je u velikom finalu Lige šampiona pobedio Pari Sen Žermen 1-0.
NA KRAJU UVEK POBEDE NEMCI

TEMA JUTRA
4. Pandemija korona virusa uzdrmala je i svetsku politiku. Odnosi vodećih sila su na "tankom ledu". Šta će se promeniti posle američkih predsedničkih izbora i da li će Kina prva izaći iz svetske ekonomske krize?
HLADNI RAT

AKTUELNO
5. Od danas ponovo rade pozorišta i bioskopi. Kako će to izgledati u praksi? Da li se i šta menja kada je reč o radnom vremenu kafića, splavova i ostalih ugostiteljskih objekata i kakva je trenutna epidemiološka situacija u najveća tri grada u Srbiji?​
POVRATAK U NORMALU?

SVI PRIČAJU O
6. Serije su odredile njegovu glumački karijeru. Prvo "Igre prestola", a onda i "Igra sudbine". Šta je sledeće pitamo Amara Mešića. On je naš onlajn gost.
STRAHINJA

ZABAVA
7. I za kraj stiže nam gudački kvartet "Habanera" i predstavlja kako se to u virtuelnom svetu u doba korone svira uživo.
SVETSKI TRENDOVI