Jutro - Ponedeljak, 18. april - Da li je legalno platiti letovanje u Grčkoj u preprodaji za manji iznos, uz rizik da propadne?

Foto: Prva TV
Foto: Prva TV
.

ČOVEČE, NE LJUTI SE
Zdrava probava je važna isto koliko i dovoljno uzimamo vitamina. Probiotici su nezaobilazni pri narušenoj probavi. Koji pomažu ili pak, odmažu, odgvoriće nam doktor Vojislav Perišić.
(( PROBIOTICI - KADA POMAŽU A KADA ODMAŽU?))

NESVAKIDAŠNJI UDES
Nesvakidašnji sudar tri automobila - vozači imali ukupno 265 godina. Kako igledaju lekarski pregledi za produženje vozačke?
((I KRALJICA ELIZABETA VOZi))

PRELISTAVANJE
Koliko Srbija bez posledica može da trpi pritiske?
Posle Brisela i Moskva je počela da nam šalje uvijene pretnje. Šta znače te poruke?
Velika Britanija napravila presedan i poslala Kurtiju rakete. Hoće li opstati ''Otvoreni Balkan''? Nemačka je počela sa primenom sankcija Republici Srpskoj, kako će se to odraziti na srpsko-nemačke odnose? Prelistavamo štampu sa Suzanom Grubješić i Goranom Petronijevićem.
((SPOLJNOPOLITIČKI ŠAH))

AKTUELNO
Šta će biti sa ruskim udelom u NIS-u? Da li Srbija ima dovolljno energenata? Postojeći ugovor cene gasa ističe u maju - da li će cena ostati ista? Kada bi Srbija mogla da računa na još jedan pravac snabdevanja gasom i smanji zavisnost od Rusije? Gost jutra ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović.
((SCENARIO ZA RUSKI UDEO U NISU-U? ))

SVI PRIČAJU O...
U proveri znanja budućih brucosa i svršenih srednjoškolaca pitanja poput šta je buzdoval, i ko je jugoslovenski dobitnik Nobelove nagrade. Rezultati nisu pohvalni. Pojedini poslodavci i ne traže fakultetske diplome - kakva je razlika između obrazovanja i znanja na putu do posla?
((KOLIKO MLADI (NE) ZNAJU? ))

PREPRODAVCI PUTOVANJA
Aranžamani za letovanje u preprodaji za manji iznos. Grčka najviše u ponudi, a jedan od razloga - da ne propadne! Da li je to legalno?
((PLATILI, A NE MOGU DA IDU?))​