Jutro - Ponedeljak, 14. septembar - Raste broj obolelih od korone u regionu: Da li će povratnici sa odmora morati u karantin?

Dobro jutro Srbijo! U današnjoj emisiji gledaćete:

Da li će povratnici sa odmora morati u karantin?, foto: Deposithotos/AllaSerebrina
Da li će povratnici sa odmora morati u karantin?, foto: Deposithotos/AllaSerebrina
.

NE LJUTI SE ČOVEČE
1. Društvene mreže gore zbog vozača trotineta koji je na auto-putu na Novom Beogradu vozio slalom brzinom od 80 kilometara na sat. Da li će predlog novog Zakona o bezbednosti saobraćaja biti završen do kraja godine i kakva će pravila važiti za vozače trotineta?
RAT TROTINETIMA?

PRELISTAVANJE
2. Epdemiološka situacija u Srbiji je stabilna. U regionu se upalio crveni alarm, raste broj obolelih od korone. Da li će povratnici sa odmora morati u karantin i na testiranje? Ko ne poštuje preporuke lekara i koliko ekonomije u regionu mogu da izdrže pritisak virusa? O tome u prelistavanju štampe razgovaramo sa Natašom Raketić i Juricom Kerblerom.
KORONA PRESEK

TEMA JUTRA
3. Borba sa koronom ne prestaje. Broj obolelih raste a bitka za vakcinu se nastavlja. Mogu li Britanci rešiti probleme nastale u ispitivanju vakcine protiv Kovida 19? Da li su Rusi zadovoljni efektima svoje vakcine? Zašto se o kineskoj najmanje priča? O tome razgovaramo sa ambasadorima Srbije u Velikoj Britaniji i Rusiji Aleksandrom Joksimović i Miroslavom Lazanskim.
BITKA ZA UTICAJ

KO JE U PRAVU
5. Albanski istoričari tvrde da su Srbi prisvojili srednjevekovne albanske spomenike na Kosovu, piše "Koha". Šta je cilj ovakvih tekstova i da li su svetinje Srpske pravoslavne crkve najveća smetnja ostvarenju ideje etnički čistog albanskog Kosova?
PROPAGANDA

SVI PRIČAJU O
6. Treća sezona serije "Urgentni centar" od sutra u 22 sata na Prvoj televiziji. Koja nas iznenađenja očekuju pitamo glumicu Zinaidu Dedakin.
SESTRA LJILJA

ZABAVA
7. I za kraj u goste nam stiže i mlada zvezda Granda Hana Mašić.
"MI SMO U PROBLEMU"