Jutro - Petak, 14. januar - Opet rekordan broj zaraženih koronom - za dan skoro 14 hiljada. Sa kakvim simptomima dolaze pacijenti?

U najnovijem izdanju emisije, gledaćete:

.

ČOVEČE NE LJUTI SE
Ostavka v.d. direktora EPS-a propraćena pismom optužbi na račun ministarke Zorane Mihajlović. Ko je kriv za havarije u EPS-u: neznanje, nemar ili politički lobi? Da li je energetski sistem Srbije stabilan?
((ODGOVORNOST ZA HAVARIJE U EPS-U))

ČAJ OD 400 DINARA
Zašto šolja čaja na Kopaoniku košta 400? Da li je to zakon ponude i tražnje? Koliko je to znak i da nam raste životni standard?
((RASTU CENE ALI I STANDARD))

PRELISTAVANJE
Da li je referendum prilika za drugačiji pravni ambijent? Šta će pokazati rezultat a šta izlaznost? Da li će se promenom Ustavnih amandmana rešti problemi u pravosuđu i skratiti sudski procesi?
((REFERENDUM 16. JANUARA))

SPORT

SVI PRIČAJU O ...
Zašto je Đoković prekinuo trening posle pola sata? Da li je tačno da ček i ako počne takmičenje može da bude izbačen u nekom trenutku, kao što tvrde pojedini advokati?I ovoga jutra razgovaramo o Novaku Đokoviću, koga je u međuvremenu podržala i Svetska zdravstvena organizacija.
((TRENING ZA ŽIVCE))

AKTUELNO
Danas je sednica kriznog štaba. Opet rekordan broj zaraženih koronom - za dan skoro 14 hiljada. Sa kakvim simptomima dolaze pacijenti? Da li je tačno da je mnogo manje onih kojima je potrebno snimanje pluća? Najveći udar u novom talasu je na domovima zdravlja i zato su naši gosti lekari dr Aleksandar Stojanović i dr Saša Čaprić.
((GUŽVE ISPRED KOVID AMBULANTI, A SVE MANJE ZDRAVIH LEKARA))​