Jutro - Petak, 14. avgust - Loša godina za pčelare - cena solidna ali proizvoda nema dovoljno: Preti li Srbiji nestašica meda?

Dobro jutro Srbijo! U današnjem Jutru gledaćete:

Preti li Srbiji nestašica meda?, foto: Depositphotos/Subbotina
Preti li Srbiji nestašica meda?, foto: Depositphotos/Subbotina
.

NE LJUTI SE ČOVEČE
1. Loša godina za pčelare. Cena solidna ali proizvoda nema dovoljno. Preti li Srbiji nestašica meda? I kako da prepoznamo pravi med od falsifikata? To pitamo Rodoljuba Živadinovića, predsednika SPOS-a.
LOŠE VREME

PRELISTAVANJE
2. Nema mira u Belorusiji. Već pet dana traju protesti i hapšenja demonstranata koji ne priznaju rezultate predsedničkih izbora, prema kojima je Aleksandar Lukašenko osvojio šesti mandat. Bliži li se kraj Lukašenkove vladavine i da li su ga ostavili na cedilu i Zapad i Istok? O tome u prelistavanju štampe razgovaramo sa Srećkom Đukićem i Nikolom Denčićem.
NEIZVESNOST?

SPORT
3. Sada je i zvanično - najbolji teniser sveta Novak Đoković igraće na Sinsinati Mastersu i US Openu u Njujorku. "Jedva čekamo da dođeš, šampione", poručili su organizatori turnira.
NASTAVAK POHODA NA REKORDE

TEMA JUTRA
4. Stiže nam i treći talas korone 12. septembra i trajaće do 17. decembra, tvrdi prof. dr Petar Kočović. Kako se matematičkim proračunima može predvideti korona i broj zaraženih i može li se izračunati i kada će doći kraj pandemije? To pitamo upravo inžinjera Kočovića. On je naš gost.
RAČUNICA

AKTUELNO
5.Srpski automobilista Miloš Pavlović pobedom započeo novu sezonu u Mizanu. Šta očekuje do kraja sezone i ko su mu najveći rivali? To pitamo Miloša koji nam se javlja iz Verone.
TRIJUMF

SVI PRIČAJU O
6. Narodni muzej otvorio literarni konkurs, vurtuelno predstavio crtež Van Goga, a za maskama sa umetničkim motivima iz postavki muzeja poludeo je ceo grad? Zašto pitamo Lidiju Ham, višeg kustosa Narodnog muzeja.
PROŠETAJ MOJOM ULICOM

ZABAVA
7. I za kraj sa novom pesmom u goste nam stiže Zoran Dašić frontmen benda "Legende".
"ONIH DANA" ​