Jutro - Nedelja, 24. oktobar - Kako je moguće da je Alek Boldvin tokom snimanja filma usmrtio snimateljku i ranio reditelja?

U najnovijem izdanju emisije, gledaćete:

.

1. PRELISTAVANJE

KO je sve i na koji način učestvovao u stravičnom ubistvu porodice Đokić? Kako su ubice pripremale i prikrivale zločin? Koja su nova saznanja policije o tom slučaju a šta još ne znamo o drugim temama koje pune naslovne strane? U šta je sve umešana Dijana Hrkalović? Ko je prisluškivao i ugrožavao bezbednost predsednika? O tome, dok prelistavamo štampu, razgovaram sa predsednikom Policijskog sindikata Veljkom Mijailovićem i urednikom u listu Objektiv.
((TRAGOVI ZLOČINA))

2. TEMA NEDELJE
Izbori 3. aprila. Ko izlazi a ko još nije doneo odluku? Sa čim će pred građane vlast a sa čim opozicija? Kako izgleda dijalog u medijima? O tome razgovaram sa analitičarima Nebojšom Krstićem i Bobanom Stojanovićem.
((U NISKOM STARTU))

3. AKTUELNO
U kojim slučajevima kovid izazova trombozu? Koliko vremena lekari i pacijent imaju od pojave tromba do fatalnog ishoda? Koji su znaci upozorenja? Može li vakcina da izazove trombozu? Postoji li preventiva? To su neka od pitanja za kardiologa doktora Srđana Boškovića.
((KO JE NAJUGROŽENIJI?))

4. KO JE U PRAVU?
Ko je napunio pištolj? Da li su u njemu bili pravi meci? Kako je moguće da je glumac Alek Boldvin tokom snimanja filma usmrtio snimateljku i ranio reditelja? Šta otkriva poziv Hitnoj pomoći koji je procureo u javnost? Ko je odgovoran? Naši gosti su oružar Petar Vasiljević Čanča i kaskader Slaviša Ivanović.
((KO JE BOLDVINU DAO NAPUNJEN PIŠTOLJ?))

5. SVI PRIČAJU O..
Hoće li zima biti duga i hladna? Koja vrsta grejanja je najjeftinija a koja najskuplja? Kakve su cene ogreva? Hoće li toplane menjati cenu daljinskog grejanja? I tom temom bavimo se ovog jutra.
((ŠTA JE NAJISPLATIVIJE?))

6. ZABAVA
Napisala je i muziku i tekst za novu pesmu, kojom najavljuje svoj prvi album. Nikolina Kovač dolazi u naš studio i peva nam uživo.
((“ŽIVIM ZA LJUBAV”))​