Jutro - Nedelja, 17. oktobar - Prva u crvenoj zoni. Ima li među najteže obolelim vakcinisanih pacijenata?

Ove nedelje bavićemo se sledećim temama:

Jutro na Prvoj, foto: Printscreen/PrvaTV
Jutro na Prvoj, foto: Printscreen/PrvaTV
.

1.PRELISTAVANJE
To su neki od naslova u štampi koju prelistavamo sa LJiljanom Smajlović i Milanom Ćulibrkom.
((PREGLED NEDELJE))

2. TEMA JUTRA
Prva u crvenoj zoni. Ima li među najteže obolelim vakcinisanih pacijenata? Ko je trenutno najugroženiji? Proveravamo i da li je strah od vakcine opravdan?
((ISTINE I ZABLUDE))

3. AKTUELNO
"Ivermektin je čudotvoran lek protiv kovida." Zbog te rečenice jedan poznati američki lekar ostao je bez posla a mnogi upozoravaju - ne uzimajte ivermektin, nema dokaza da leči koronu a može da bude opasan. Šta je istina? Pomaže li ovaj jeftini lek u borbi protiv virusa? Ko i kako sme da ga uzima?
((LEK PROTIV PARAZITA))

4.KO JE U PRAVU?
Da li oružani napadi na Srbe na Kosovu i Metohiji vode ka ratnim sukobima? Kako će na očuvanje mira uticati današnji lokalni izbori? Hoće li iko da odgovara za ranjavanje Srećka Sofronijevića? Moji gosti su Nebojša Čović i Goran Petronijević.
((OPASNI POTEZI PRIŠTINE))

5. SVI PRIČAJU O..
Na mestu brutalnog ubistva na šinama pre četiri i po godine policija je pronašla DNK i uhapsila Veljka Belivuka. Ali, svedoci su promenili iskaze, DNK trag je nestao i Belivuk je pušten. Kako je policija došla do saznanja da je u prikrivanju dokaza učestvovala Dijana Hrkalović? Ko je progovorio? To pitam Božidara Spasića.
((IZA REŠETAKA))

6. U FOKUSU..
Botoks sumnjivog porekla pojavio se u ordinacijama i salonima lepote u Srbiji. Koliko je opasan za pacijente? Kako da znamo da li smo u sigurnim rukama? Šta sve moramo da proverimo pre nego što se odlučimo za tretman podmlađivanja? O tome razgovaram sa doktorkom Jasminom Lalošević.

((PODMLAĐIVANJE))​