Jutro - Četvrtak, 6. avgust - Svako četvrto dete u Srbiji rodi se van braka: Kakvu pravnu sigurnost donosi venčani list?

Dobro jutro Srbijo! U današnjem Jutru gledaćete:

Svako četvrto dete u Srbiji rodi se van braka, foto: Depositphotos/nenovbrothers
Svako četvrto dete u Srbiji rodi se van braka, foto: Depositphotos/nenovbrothers
.

NE LJUTI SE ČOVEČE
1. Maske koje nosimo zbog korone štite od virusa ali nam prave i probleme s kožom. Da li znate šta su MASKNE? To pitamo dermatologa dr Jelenu Božić.
KORONA BUBULJICE

PRELISTAVANJE
2. Obeležavanje četvrt veka od Oluje i korona virus i dalje udarne vesti na naslovnim stranama novina. Od aplauza Borisu i ustaških pokliča do priče senzacionalnog otkrića naučnika da je trećina Srba imuna na koronu zbog T ćelija. O svemu tome u prelistavanju razgovaramo sa Draganom Vujičićem.
NAJVAŽNIJE PRIČE

SPORT
3. Veliki kiks fudbalera Partizana protiv povratnika u Superligu Novog Pazara već u drugom kolu prvenstva Srbije. Tužno i ružno, rekao je trener crno-belih Savo Miloševic posle utakmice. Pobeda Crvene zvezde protiv niškog Radničkog.
SUPERLIGAŠKI FUDBAL

TEMA JUTRA
4. Više od 130 mrtvih i 5.000 povređenih. To je epilog eksplozije amonijum nitrata u Bejrutu. Nekoliko zvaničnika je u kućnom pritvoru, a vlada je uvela vanredno dvonedeljno stanje. Šta je izazvalo eksploziju i da li svetski moćnici isputuju nove taktike ratovanja?
EKSPERIMENT?

KO JE U PRAVU
5. Svako četvrto dete u Srbiji rodi se van braka. To pokazuju poslednji podaci Evropskog statističkog biroa. Zbog čega raste broj majki koje na porođaj odlaze bez burme, koji je profil žena koje se odlučuju na život u vanbračnoj zajednici i kakvu pravnu sigurnost donosi venčani list?
STATISTIKA

SVI PRIČAJU O
6. Može li se pubertet preživeti bez posledica po sve aktere? To pitamo pisca knjige o jednoj tinejdžerki Danicu Bogojević.
ZAGRLI MESEC

ZABAVA
7. "Ko se boji Virdžinije Vulf" večeras na Dubrovačkim letnjim igrama. Jedan od glavnih junaka ove vanvremenske priče je i naš gost glumac Rade Šerbedzija.
BRAČNE IGRE ​