Jutro - Četvrtak, 25.novembar - Kada zastarevaju i kakve su dalje procedure ako se ne odazovete na poziv sudu?

Posle koliko vremena zastarevaju saobraćajni prekršaji i kakve su procedure ako se na poziv ne odazovete sudu? Predsednik najavio po 300 000 od 1. januara za svako prvorođeno dete. Do sada je ta pomoć iznosila 100 000. Da li je ova tri puta veća suma pravi način da se poveća natalitet? Gost jutra Ministar za brigu o porodici Ratko Dmitrović.Odgovore ćemo dobiti u Jutru.

Foto: Prva Tv
Foto: Prva Tv
.

ČOVEČE, NE LJUTI SE

Šta bi mogao biti uzrok eksplozije u fabrici raketnog goriva u Leštanima? Da li građanii koji žive u blizini i dalje imaju razloga za strah? To će nam reći vojno politički komentator Vlade Radulović.
A kakvo je stanje povređenih radnika u Urgentnom centru čućemo od doktora Dušana Jovanovića.
((DVA RADNIKA U KRITIČNOM STANJU! ))

PITANJE ZA ADVOKATA

Zastarevanje saobraćajnih prekršaja - kada zastaervaju i kakve su dalje procedure ako se na poziv ne odazovete sudu?
((ZASTAREVANJE SAOBRAĆAJNIH PREKRŠAJA))

PRELISTAVANJE

Predsednik najavio po 300 000 od 1. januara za svako prvorođeno dete. Do sada je ta pomoć iznosila 100 000. Da li je ova tri puta veća suma pravi način da se poveća natalitet? Gost jutra Ministar za brigu o porodici Ratko Dmitrović.
((ZA PRVO DETE 300 000 DINARA))

AKTUELNO

Sastanak Vučića i Putina u Moskvi. Glavna tema obnavljanje ugovora oko cene gasa. Da li je susret ekonomski ili politički važniji? Možemo li očekivati da dobijemo povoljnije uslove u odnosu na druge, i ako tako bude kako će to gledati Zapad?
((SASTANAK VUČIĆA I PUTINA))

SVI PRIČAJU O...

Danas se obeležava Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama. Čućete ispovesti jedne poznate, i jedne javnosti nepoznate žene. Razgovaraćemo o tome zašto su trpele nasilje, kao i zašto su odlučile da ga prijave?

((STOTINE ŽENA U SRBIJI SVAKODNEVO DOBIJAJU BATINE OD PARTNERA! ))

ZABAVA

Za kraj nam dolaze devojke iz benda Pritty Loud koje su uz podršku UN snimile spot povodom početka globalne kampanje 16 dana aktivizma i borbe protiv nasilja nad ženama.
((RAVNOPRAVNO!))​