Jutro - Četvrtak, 13. decembar - Kad ćete dobiti svoj deo od 20 miliona evra zarobljenih u turističkim agencijama nakon otkazivanja putovanja zbog korone?

U najnovijem izdanju emisije, gledaćete:

.

ČOVEČE, NE LJUTI SE
Zamrzavanju cena osnovnih namirnica bliži se kraj a troškovi proizvodnje za poljoprivrednike i dalje su visoki. Da li su neminovna nova poskupljenja hrane?
((KOLIKO ĆE KOŠTATI HRANA?))

U FOKUSU
Dve nove tužbe protiv NATO-a zbog osiromašenog uranijuma na Kosmetu biće podnete naredne nedelje. Kad će oboleli od raka dočekati pravdu?
((NATO PRED SUDOM))

PRELISTAVANJE
Da li havarije u energetskom sistemu izazivaju saboteri ili nemar nadležnih? Je li u toku rat dva lobija i ko će pobediti, ugalj ili obnovljivi izvori energije? O tome i u referendumu o promenama ustava takođe ćemo pričati ovog jutra.
((RAT ZA STRUJU))

TEMA JUTRA
Kad ćete moći da dobijete svoj deo od 20 miliona evra zarobljenih u turističkim agencijama nakon otkazivanja putovanja zbog korone? Do kada je opet produžen rok za vraćanje novca?
((GRAĐANIMA DUGUJU 20 MILIONA EVRA))

AKTUELNO
Da li će Novak Đoković danas najzad saznati hoće li ga izbaciti iz Australije ili će mu dozvoliti da se bori za titulu? Pratimo vesti iz minuta u minut, uz uključenja iz Australije.
((DUEL VAN TERENA))

SVI PRIČAJU O
"Složna braća" opet se među sobom svađaju a nas uveseljavaju. O hit seriji koju gledate na TV Prvoj pričamo s glumcem i scenaristom Nikolom Pejakovićem.
((SLOGA KAFANU GRADI))

ZABAVA
Jedan od najkontroverznijih policajaca u Srbiji, čovek kojeg sumnjiče za mnoge zločine, dolazi nam u goste s mlađim kolegom. S nama će biti inspektori iz serije "Ubice mog oca" - Tihomir Stanić i Marko Janketić.
((NOVE OPASNOSTI))