Jutro - Utorak, 26.oktobar - Kako su prošle kontrole kovid propusnica uvedenih pre nekoliko dana? Da li je ova mera dovoljna?

Kontrola kovid propusnica u lokalima nakon 22 časa je počela juče. S prvim kontrolama pojavili su se i testovi koji se ne priznaju. O čemu je reč? Da li je ova mera dovoljna?

.

ČOVEČE NE LJUTI SE

Prva u našoj zemlji primila je vakcinu Sputnjik V proizvedenu u Srbiji i pozvala sve da slede njen primer - Direktorka Instituta za onkologiju i radiologiju dr Danica Grujičić.
Ona je naša gošća.
Pitaćemo je između ostalog zašto je čekala baš srpsko rusku vakcinu.
((SRPSKO - RUSKA VAKCINA))

PRELISTAVANJE

Počelo kažnjavanje onih koji posle 22 časa u ugostiteljskom objektu nemaju kovid propusnicu. Od uvođenja pojavili su se i testovi koji se ne priznaju. Kako su prošle kontrole juče i da li je ova mera dovoljna? Štampu prelistavamo sa Marijom Obradović, miistarkom državne uprave i lokalne samouprave i dr Radmilo Janković iz Kliničkog centra Niš.
((KOVID PROPUSNICE))

AKTUELNO

Broj potrošačkih kredita porastao je za gotovo 30 odsto. Hoće li to podstaći rast privrede? Da li će previše opteretiti građane dugovima? To će nam reći ekonomski novinar Radojka Nikolić i ekonomista Mihajlo Rabrenović.
((SVAKI DRUGI KREDIT - KEŠ))

SVI PRIČAJU O…

U studio nam dolazi zamenik gradonačelnika Goran Vesić u svojoj mobilnoj kancelariji, a razgovraćemo o aktuelnim temama i o filmu "Gradonačelnik"
((USKORO FILM "GRADONAČELNIK"))

ZABAVA

Za kraj će nam svirati Marko Louis koji je izdao novi album, ovaj put sa pesmama za decu.
((JA SE ZOVEM SLON))