Jutro - Subota, 23. oktobar - Treba li uvesti online nastavu u celoj Srbiji?

U najnovijem iydanju emisije, gleda'ete>

.

PRELISTAVANJE
Nakon hapšenja osumnjičenog za ubistvo porodice Đokić, nezvanično su pronađeni pištolj, prigušivač i novac za koji se veruje da je ukraden iz sefa ubijene porodice. Šta je navelo policiju da istragu usmeri baš ka Goranu Đoriću koji je sa Đokićima bio u dobrim odnosima?
((TROSTRUKO UBISTVO IZ KORISTOLJUBLJA?))

KO JE U PRAVU?
Odluka Ministarstva prosvete da od ponedeljka NE bude uvedena online nastava iznenadila je mnoge roditelje i profesore, ali i članove Kriznog štaba. Treba li uvesti online nastavu u celoj Srbiji? O tome razgovaramo ovog jutra.
((Treba li uvesti onlajn nastavu u celoj Srbiji?))

SVI PRIČAJU O...
Ko je kriv za nesreću u kojoj je holivudska zvezda Alek Boldvin iz pištolja za snimanje ubio koleginicu i ranio kolegu? Pravi ili lažni pištolj, bojevu municiju ili ćorke - šta mu je dao majstor za oružje? I ko će odgovarati na sudu - on ili slavni glumac?
((CRNI DAN ZA HOLIVUD))

U FOKUSU
Koliko poštujemo epidemiološke mere? Kako se sa time bori Komunalna milicija? Kako će funkcionisati provera kovid propusnica? I kolike su predviđene kazne?
((OD VEČERAS KOVID PROPUSNICE))

ZABAVA
Autentična umetnica Maja Luis sinoć je premijerno objavila spot za novu pesmu "Krila", a na novom albumu naćiće se i obrada jedne pesme njenog oca. Gošća jutra Maja Luis.
(("KRILA"))