Jutro - Sreda, 20. oktobar - Gošća: Dragana Mirković

U najnovijem izdanju emisije, gledaćete:

.

ČOVEČE, NE LJUTI SE
Kako se dijagnostikuje multipli mijelom koji je drugi po učestalosti rak krvi? Da li kod nas ima odgovarajuće terapije za ovo oboljenje?
((RAK KRVI- 80 000 GODIŠNJE OBOLELIH U SVETU))

ŠKODA U KRAGUJEVCU
Šta će dolazak "Škode" doneti Kragujevcu i ostatku Srbije? Kakve su još unosne ugovore sklopile naše kompanije na svetskoj izložbi u Dubaiju? To će nam reći gradonačelnik Kragujevca Nikola Dašić i direktor predstavništva Privredne komore u Dubaiju Marko Selaković.
((ŠUMADIJSKI TRAMVAJI ZA EVROPU))

PRELISTAVANJE
Nove informacije u vezi sa borom protiv organizovanog kriminala. Šta su otkrili mediji i da li se mogu očekivati nova hapšenja? Štampu prelistavamo sa Mladenom Radulovićem, Urednik portala "Kurir" i Darkom Trifunovićem stručnjakom za bezbednost.
((BORBA PROTIV ORGANIZOVANOG KRIMINALA))

TEMA JUTRA
Počinje izgradnja centra za rano otkrivanje autizma kod dece. Kad će on biti spreman da počne da radi, reći će nam dr Milica Pejović Milovančević.
((RANO OTKRIVANJE AUTIZMA))

KO JE U PRAVU
Bespolne lutke i druge rodno neutralne igračke stigle sa Zapada u naše prodavnice. Od nedavno u prodavnicama u Americi postoje odeljci koji nisu ni za dečake ni za devojčice. Da li je to sloboda izbora ili preterivanje? O tome razgovaramo ovog jutra.
((SAMO NAM JE TO FALILO))

PARTIZAN NA ISPITU
Pred utakmicu Partizana sa belgijskim Gentom, karte za taj meč delićemo gledaocima Prve zajedno sa našim gostom, fudbalerom crno-belih Ivanom Obradovićem.
((NOVA PREPREKA U EVROPI))

SVI PRIČAJU O...
Vraćanje dostojanstva Narodnom pozorištu - to je najavio njegov novi upravnik i naš jutrošnji gost, poznati glumac Svetislav Bule Goncić. Pitaćemo ga kakve promene to donosi za publiku nacionalnog teatra.
((U KORAK S NOVIM VREMENOM))

ZABAVA
Za kraj nam dolazi jedna od naših najvećih zvezda svih vremena sa ovih prostora Dragana Mirković.
((LUČE IZ KASIDOLA))