Jutro - Petak, 15. oktobar - Građani od sada mogu da prijave lekare koji im savetuju da se ne vakcinišu

Ovog petka razmatraće se sledeće teme:

Jutro na Prvoj, foto: Prva TV / Aleksandar Krstović
Jutro na Prvoj, foto: Prva TV / Aleksandar Krstović
.

.

ČOVEČE, NE LJUTI SE
Seksologija prvi put postaje predmet na našem medicinskom fakultetu. Znači li to da naši lekari još ne znaju dovoljno o toj vrsti problema? Prepoznaju li situacije u kojima seksualne disfunkcije kriju probleme sa srcem ili kičmom? O tome ćemo pričati sa seksolozima Jovanom Marićem i Aleksandrom Miloševićem.
((PROBLEM O KOJEM SE RETKO PRIČA))

PRELISTAVANJE
Da li je Kfor znao da se sprema upad specijalne jedinice ROSU na sever Kosova i Metohije? Kakav je cilj ali i kakva pozadina političih izjava evropskih predstavnika koji ovaj događaj nisu videli kao napad? Štampu prelistavamo sa Milovanom Drecunom, predsednikom skupštinskog odbora za Kosovo i Metohiju i Tomom Đurinom, nekadašnjim pukovnikom vojno obaveštajne agencije.
((KO KURTIJU DAJE VETAR U LEĐA?))

AKTUELNO
Građani od sada mogu da prijave lekare koji im savetuju da se ne vakcinišu. Na koji način i šta će biti sa njima? To će nam reći državni sekretar Ministarstva zdravlja prof.dr Predrag Sazdanović.
Pitaćemo ga i kada možemo očekivati uvođenje kovid propusnica?
((KOVID PROPUSNICE SU SAMO PITANJE TRENUTKA?))

SVI PRIČAJU O...
Koliko čaša piva a koliko rakije morate popiti da bi vam izmerili više od dva promila alkohola? Da li je realno da u Srbiji ograničenje brzine bude 30 kilometara na sat, kao što će možda biti u Evropskoj uniji?
((ČAŠICA PO ČAŠICA))

ZABAVA
Tek mu je 23 godine a već je, kao najveće zvezde, pevao na "Marakani". Ganuo je srca tvrodokornih navijača a udružio se i sa Neletom Karajlićem i Stefanom Milenkovićem. Naš gost je "srpski Bočeli" - Nemanja Crnatović.
((ANĐEOSKI GLAS I LAVLJE SRCE))

ZABAVA
Zvezda "Granda" Sloba Đurković takođe dolazi da nam zapeva za kraj.
(("OD ŽIVOTA VIŠE"))​