Jutro - Nedelja, 10. oktobar - Kilogram mesa skoro 1 000 dinara, litar ulja više od 200! Zašto rastu cene namirnica?

U današnjem izdanju "Jutra" gledaćete:

prodavnica, foto: Depositphotos/meteor
prodavnica, foto: Depositphotos/meteor
.

1. PRELISTAVANJE

Naslove u dnevnoj štampi prelistavamo sa Bojanom Bilbijom i Milanom Antonijevićem.
(())

2. TEMA NEDELJE
Kilogram mesa skoro 1000 dinara, litar ulja više od 200. Zbog čega rastu cene namirnica? Hoće li se taj trend nastaviti? To su neka od pitanja za ministra poljoprivrede Branislava Nedimovića.
((I U SVETU I KOD NAS))

3. U FOKUSU

Prva linija beogradskog metroa proći će od Makiškog polja do Mirijeva. Da li je ta trasa najbolja moguća? Hoće li rešiti problem saobraćajnih gužvi?
((POČETAK U NOVEMBRU))

4. BEBA NA RESPIRATORU
Tridesetšesdogodišnja porodilja preminula je pre dva dana u Kragujevcu a njena beba priključena je na respirator? Da li je beba sada bolje? Ima li još trudnica u teškom stanju?
((TUŽNA PRIČA NA STO NAČINA))

5. AKTUELNO
Hoće li prisluškivanje predsednika i slučaj Jovanjica dobiti epilog? Šta pokazuju Panama a šta Veritas papiri? Zašto nema novih mera protiv kovida? Koga u Beograd dovode Nesvrstani? O tome, između ostalog, razgovaram sa predsednicom Vlade Anom Brnabić?
(((NE)SVRSTAVANJE))

6. SVI PRIČAJU O..
Ceo Liban ostao je bez struje, zbog nestašice goriva. Preti li sličan scenario i nekim drugim zemljama zbog gasne krize? Gde su već počele restrikcije, gde velika preduzeća najavljuju obustavu rada? Da li je Srbija dugoročno energetski bezbedna ili bi kriza mogla da pokuca i na naša vrata? O tome razgovaram sa Draganom Mitrović i Jelicom Putniković.
((ŽIVETI U MRAKU))​