Jutro - Subota, 9. oktobar - Da li je Kovid-19 prirodna ili veštačka bolest? Da li je to još jedna od teorija zavera?

U današnjem izdanju "Jutra" gledaćete:

korona virus, foto: Sonis Photography/Shutterstock
korona virus, foto: Sonis Photography/Shutterstock
.

PRELISTAVANJE
Deo MUP-a uz pomoć jedne strane službe pokušao je državni udar, kažu u policiji. O tome, o novim Kurtijevim preprekama na prelazima između centralne Srbije i Kosmeta i o dolasku Sergeja Lavrova u Beograd razgovaraćemo sa Ljubinkom Milinčić iz "Sputnjika" i diplomatom Zoranom Milivojevićem.
((DVA PLANA ZA RUŠENJE VLASTI))

TEMA JUTRA
Lokalni izbori na kosovu 17. oktobra. Albanske partije ujedinjuju se u srpskim sredinama. Da li se osećaju tenzije? Sa čime izlaze srpski kandidati? Ovo pitamo kandidata za gradonačelnika Severne Mitrovice Milana Radojevića.
((LOKALNI IZBORI NA KIM))

GDE SU UKRADENE BEBE?
Sa 24 godine saznao da ima brata blizanca koji je nestao po rođenju. Kako je uspeo da ga pronađe? Da li je potrebno angažovati privatne detektive i ko sprečava potragu za nestalim bebama?
To će nam reći, Ivan Miljkovć, Ilija Životić i Božidar Spasić.
((IVAN PRONAŠAO BRATA BLIZANCA))

SVI PRIČAJU O...
Da li je kovid 19 prirodna ili veštačka bolest? Da li je moguće da su Amerikanci u Kini finansirali istraživanje rizika od pojave korone kod slepih miševa i da se virus “oteo kontroli” i izašao iz laboratorije u Vuhanu? Je li ovo samo još jedna od teorija zavera u jeku pandemije?
((ODAKLE JE POTEKAO KOVID 19?))

U FOKUSU
Lazar Galić, osumnjičen da je na Karaburmi izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je nastradao devetogodišnji Stefan B., pred sudom izjavio da nije kriv. Šta su otežavajuće okolnosti? Može li da mu se sudi za krivično delo iz nehata? Kakvi mogu da budu rezultati veštačenja?
((JEDAN ŽIVOT – JEDNA GODINA?))

ZABAVA
Dejan Cukić ponovo pred publikom. Pre koncerta biće gost našeg jutra.
((JA BIH DA PEVAM JOŠ MALO))​