Jutro - Petak, 8. oktobar - Kako ubediti mlade da je opasno da obole, a ne da se vakcinišu?

U današnjem "Jutru" gledaćete:

vakcina protiv korona virusa, foto: BaLL LunLa / Shutterstock
vakcina protiv korona virusa, foto: BaLL LunLa / Shutterstock
.

ČOVEČE, NE LJUTI SE
Još jedna trudnica postala je žrtva korone. Kako ubediti mlade da je opasno da obole a ne da se vakcinišu? Ko je i kako doveo u vezu koronu i sterilitet? Ovo su samo neka od pitanja za dr Radomira Aničića ginekologa.
((JOŠ JEDNA TRUDNICA ŽRTVA KORONE))

PRELISTAVANJE
Porodica Đokić juče je sahranjena na groblju u Žitkovcu. Njihova tela pronađena u ataru kod Moravica. Da li je to što su tela Đokića bila spaljena uništilo DNK dokaze? Šta je do sada u istrazi poznato? Gosti jutra Mladen Radulović, urednik portala "Kurir", Časlav Ristić, forenzičar i Stefan Jokić advokat.
((SAHRANJENA PORODICA ĐOKIĆ))

AKTUELNO
Od 01.novembra – stiže novi udar na porodični budžet, jer moramo da imamo zimske pneumatike! Cene zimskih guma u Srbiji ne rastu, ipak – naši vozači ih sve češće kupuju „preko Drine“. Kolika je ušteda kada gume kupujete u BiH? Kakva je računica?
(("PREKO DRINE" PO ZIMSKE GUME?))

SVI PRIČAJU O...
Do kada će duvati olujni vetar? Da li je tačno da vetar izaziva glavobolju i nesanicu kod čak trećine ljudi, kakve još zdravstvene tegobe može da stvori i kako da ih ublažite? O tome ćemo razgovarati sa dr Biserkom Obradović i meteorologom Nedeljkom Todorovićem.
((SVI SMO POMALO METEOROPATE))

ZABAVA
Bojana Vunturišević posle dužeg vremena imaće koncert u Beogradu. Uoči koncerta biće gošća jutarnjem programa.
((BOJANA VUNTURIŠEVIĆ))​