Jutro - Nedelja, 3. oktobar - U Srbiji svakog dana sve veći broj žrtava korona virusa? Zašto nema sednice kriznog štaba?

Samo juče u našoj zemlji od kovida je umrla 51 osoba. Srbija je prva u Evropi po broju novih slučajeva a krizni štab nije zasedao skoro mesec dana. Zašto? Odgovore na ova pitanja u jutarnjem programu Prve Tv daće epidemiolog Branislav Tiodorović.

Jutro, foto: Prva TV
Jutro, foto: Prva TV
.

PRELISTAVANJE

Naslove u dnevnoj štampi prelistavamo sa Jelenom Milić i Dejanom Vukelićem.
((NAJVAŽNIJE TEME))

TEMA NEDELJE

Posle šest dana potrage pronađena zapaljena tela porodice Đokić u ataru sela Moravac kod Aleksinca. Koje su najnovije informacije? Zna li se šta se dogodilo? Da li policija traga za ubicom? O tome razgovaram sa direktorom policije Vladimirom Rebićem. Pitaćemo ga i šta on zna o navodima Predraga Koluvije?
((UBISTVO S PEDUMIŠLJAJEM))

KO JE U PRAVU

Navode američkih medija da je CIA evakuisala svog špijuna iz Srbije zbog neurološkog napada damantuju izvori iz srpskih obaveštajnih službi. Šta je havanski sindrom? Da li se takvi ratovi vode među špijunima? Ko ima koristi a ko štete od plasiranja tih informacija? Jesu li „bojna polja“ preseljena u nevidljivi, elektromagnetni spektar? Čiji su špijuni među nama? To pitamo Božidara Spasića i Filipa Rodića.
((NEVIDLJIVO ORUŽJE))

SPORT

SVI PRIČAJU O..

Samo juče u našoj zemlji od kovida je umrla 51 osoba. Srbija je prva u Evropi po broju novih slučajeva a krizni štab nije zasedao skoro mesec dana. Zašto? Je li kasno za nove mere i kovid propusnice? Da li će ponovo morati da se zatvori sve? To pitamo epidemiologa Branislava Tiodorovića.
((ŠTA MORA ODMAH?))

ZABAVA

Pred kraj emisije, sa novom pesmom, u goste nam dolazi velika zvezda narodne muzike, Snežana Đurišić.
(("ODAVNO SI OTIŠAO SINE"))​