Jutro - Petak, 30. septembar - Društvenim mrežama kruži snimak tuče devojčica; Kakva je bila reakcija nadležnih institucija?

Jutro, foto: Printscreen/PrvaTV
Jutro, foto: Printscreen/PrvaTV
.

ČOVEČE, NE LJUTI SE

Broj ljudi koji pate od problema sa štitastom žlezdom u našoj zemlji rapidno raste. Pošto se neki simptomi preklapaju sa koronom često ne odreagujemo na vreme. Šta ne smemo ignorisati?
To će nam reći endokrini hirurg dr Dejan Ilinčić.
((SVAKA DRUGA OSOBA IMA PROBLEM SA ŠTITNOM ŽLEZDOM?))

PRELISTAVANJE

Albanski specijalci će se povući sa severa Kosmeta, Priština više neće nametati probne tablice Srbima. O dogovoru za rešenje krize na severu Kosmeta razgovaraćemo sa urednicom "Sputnjika" Ljubinkom Milinčić a Borislav Savić iz Suvog Dola ispričaće nam kako mu je albanska policija oduzela ličnu kartu i optužila ga za napad zato što im se obratio na srpskom jeziku.
((PRIMIRJE DO DALJEG))

AKTUELNO

Društvenim mrežama ponovo kruži snimak brutalne tuče devojčica koje udaraju jedna drugu dok posmatrači navijaju i snimaju. Šta se dešava kada neko prijavi nasilje?
Kakva je bila reakcija nadležnih u slučaju trinaestogodišnje devojčice koja je pre dve nedelje pretučena u osnovnoj školi u Maloj Krsni? I kako je sada ta devojčica? To ćete saznati.
((VRŠNJAČKO NASILJE))

SVI PRIČAJU O

Putujemo ili se selimo a ne znamo koliko će nas zadovoljstvo koštati? Gde tražimo podatke? Šta sve možemo da nađemo na internetu? I ko sve može da pokrene takav biznis? Iza najveće svetske baze stoji Beograđanin!
((ŠTA JE NUMBEO?))

ZABAVA

Za kraj nam dolaze Milica Pavlović i Saša Matić. Čućemo njihovu novu duetsku pesmu Oko moje, i sve novosti koje im se dešavaju ovih dana. Pitaćemo ih i da li već znaju gde će pevati za Novu godinu.
((DUET IZ SNOVA))​