Jutro - Četvrtak, 30. septembar - Da li će građani Srbije uskoro moći da putuju u Evropsku uniju bez viza?

Da li postoji mogućnost da uskoro građani Srbije putuju po Evropskoj uniji bez viza? Nakon 30 godina konačno će se na rafovima prodavnica u EU naći pileće meso iz Srbije. Da li se uskoro isto može očekivati i za druge vrste mesa? Odgovore na ova pitanja pogledajte u Jutru.

Jutro, foto: Printscreen/PrvaTV
Jutro, foto: Printscreen/PrvaTV
.

ČOVEČE, NE LJUTI SE

Da li stomačni virusi ostavljaju posledice od kojih kasnije mogu nastati ozbiljne bolesti?
To će nam reći Prof.dr Dino Tarabar, gastroenterolog.
((ZAPALJENSKE BOLESTI CREVA U PORASTU))

PRELISTAVANJE

Da li Evropska unija razmatra ukidanje putovanja iz Srbije bez viza? Može li šefica "evropske vlade" privoleti Albance da povuku specijalce sa severa Kosmeta? To ćemo pitati Nemanju Starovića, državnog sekretara u ministarstvu spoljnih poslova, i Slobodana Zečevića iz Instituta za evropske studije.
((EU "ZAKLJUČAVA" SRBIJU?))

AKTUELNO

Na rafovima zemalja Evropske unije posle 30 godina naćiće se pileće meso, ali rampa nije podignuta za svinjsko. Gost jutra ministar poljoprivrede Branislav Nedimović.
((PILETINA POSLE 30 GODINA NA RAFOVIMA EU))

EVAKUACIJA AGENTA CIA

Iz Beograda zbog misteriozne bolesti poznatije kao Havana sindrom evakuisan agent CIA-e. Ko napada agente američke tajne službe?
((HAVANSKI SINDROM))

SVI PRIČAJU O...

Baba Persida zaradila 400 000evra za lečenje raka i skidanje magije. Ko su ljudi koji se bave vradzbinama, ko su korisnici njihovih usluga a ko je nadležan da ih uhapsi?
Naši gosti su Veljko Delibašić, advokat i Jasna Jojić, etnolog.
((CENA VEROVANJA U VRADŽBINE))

ZABAVA

Da Nikada nije kasno da se ispolji talenat, to najbolje zna Žika Jakšić. Otkriće nam zanimljivosti sa snimanja nove sezone omiljene emisije.
((NIKAD NIJE KASNO))​