Jutro - Sreda, 29. septembar - Sve vakcine protiv korone sprečavaju najteže oblike bolesti; Šta istraživanja govore o delta soju?

Pandemija korona virusa ne jenjava. Svedoci smo sve većeg broja novoobolelih svakog dana. Sve vakcine protiv Kovida 19 sprečavaju najteže oblike bolesti, pokazalo je istraživanje koje je uradio Dom zdravlja Kragujevac.
Šta istraživanje govori o delta soju i vakcinaciji? Odgovore pogledajte u jutarnjem programu Prve Tv.

Jutro, foto: Printscreen/PrvaTV
Jutro, foto: Printscreen/PrvaTV
.

.

ČOVEČE, NE LJUTI SE

Svetski dan srca obeležava se danas.
Kardiovaskularne bolesti I dalje su najčešći uzrok smrti i u Srbiji i u svetu.
Koliko puta godišnje je neophodno raditi kontrole i kakve?
To će nam reći prof.dr Dr Miljko Ristić, kardiohirurg.
((OD ČEGA NAM NAJČEŠĆE STRADA SRCE?))

SAOBRAĆAJNA NESREĆA U ZEMUNU

Saobraćajna nesreća u Zemunu u kojoj je autobus uleteo u dečije igralište otvorila je pitanje- zašto vozači mogu da rade i nakon penzije. Kakva je nadležnost grada kada su u pitanju kontrole pitanje je za gradonačelnika Beograda Zorana Radojičića.
((KO VOZI AUTOBUSE? ))

PRELISTAVANJE

Šefica "evropske vlade" kod predsednika Vučića, pregovarači Beograda i Prištine na vanrednom sastanku u Briselu. Da li je ovo prelomni dan za krizu na severu Kosmeta? O tome, odnosima Srbije i Crne Gore i drugim temama razgovaraćemo sa istoričarom Predragom Markovićem i Nebojšom Medojevićem iz Pokreta za promjene.
(("DAN DE" ZA KOSOVSKU KRIZU?))

AKTUELNO

Da li će Evropa ove zime ostati bez struje i grejanja zbog nestašice gasa? Hoće li to gurnuti svet u novu ekonomsku krizu? To će nam objasniti Dejan Šoškić s Ekonomskog fakulteta i Ivan Nikolić s Ekonomskog instituta.
((BEZ STRUJE I GREJANJA?))

SVI PRIČAJU O...

Sve vakcine protiv Kovida 19 sprečavaju najteže oblike bolesti, pokazalo je istraživanje koje je uradio Dom zdravlja Kragujevac.
Šta istraživanje govori o delta soju i vakcinaciji?
((KOJA VAKCINA ŠTITI OD DELTA SOJA?))

PEŠIĆ - NOVI SELEKTOR

Svetislav Pešić zvanično je novi selektor košarkaša Srbije. Da li njegov autoritet garantuje da oni više neće odbijati dres reprezentacije? To je sam jedno od pitanja za našeg gosta Željka Rebraču.
((POVRATAK LEGENDE!))​