Jutro - Subota, 25. septembar - Od početka godine prijavljeno je 280 slučajeva vršnjačkog nasilja. Ko je odgovoran?

U najnovijem izdanju emisije, gledaćete:

.

1. PRELISTAVANJE
Naslove u dnevnoj štampi prelistavamo sa LJubinkom Milinčić i Duškom Vukajlovićem.
((NASLOVI))

2. TEMA JUTRA
Šesti dan protesta na administrativnim prelazima. Rosu se ne povlači, ali ni uporni Srbi na severu Kosova i Metohije. Šta je Kurtijev cilj, a šta sledeći korak Srbije? Čije službe su nameravale da iskoriste Zakon o policiji za izazivanje protesta i sukoba? To su neka od pitanja za ministra Aleksandra Vulina.
((CRVENA LINIJA))

3. AKTUELNO
Učenice osnovne škole iz male krsne brutalno šutirale, čupale i polivale trinaestogodišnjudevojčicu, koja zbog povreda mora da jede na slamčicu. Od početka godine prijavljeno je 280 slučajeva vršnjačkog nasilja. Ko je odgovoran? Kakve su kazne moguće?
(((NASILJE U OSNOVNOJ ŠKOLI))

4. KO JE U PRAVU?
Odluka Vrhovnog kasacionog suda da banke imaju pravo da naplaćuju naknadu za obradu kredita posvađala je bankare i advokate. Zbog toga su advokati na jedan dan obustavili rad? Ko je u pravu? Gde su u toj priči građani? Ko brine o njihovim interesima? Kakve su posledice a šta rešenje? Pitamo i jedne i druge. Advokat Zora Dobričanin Nikodinović i Miloš Živković iz Udruženja banaka naši su gosti.
((RAČUN BEZ KRČMARA?))

5. SPORT

6. SVI PRIČAJU O...
Kada počinje rušenje Pančevačkog mosta a kada izgradnja novog? ZBog čega smatra da je rušenje neizbežno? Da li je most sada opasan za saobraćaj? Koji će sve putevi biti završeni uskoro? To pitamo Zorana Drobnjaka.
((GRADNJA PRE RUŠENJA)) ​